Războiul nu s-a terminat! William și Kate Middleton au refuzat să participe la aniversarea micuței Lilibet

7 iunie, 2022

Prințul Harry și Meghan Markle i-au invitat pe Prințul William, Kate Middleton și copiii lor la prima petrecere de naștere a lui Lilibet, dar familia nu a participat.

Dacă Regina a reușit să o întâlnească pe Lilibet, așa cum era planificat, nu același lucru se poate spune despre Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Aceștia au refuzat să fie alături de Lilibet la prima ei aniversare.

Cu gândul la o împăcare, Meghan și Harry le-au cerut Ducelui și Ducesei de Cambridge să li se alăture la casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, sâmbătă, pentru evenimentul aniversar. Totuși, William, 39 de ani, și Middleton, 40, au ales să nu participe, iar asta din cauza relației tensionate dintre frați.

will9 jpg

Kate și William și doi dintre cei trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de 8 ani, și Prințesa Charlotte, au fost în Țara Galilor în aceea zi. Astfel, Meghan și Harry au plecat în America fără să fie vreodată singuri cu William și Kate, iar copiii lor, Archie, de 3 ani, și Lilibet, nu au putut să-și vadă verii.

Cu toate acestea, Kate și William Cambridge i-au urat lui Lilibet la mulți ani pe Instagram, la fel ca și restul familiei regale.

Bunicul ei, Prințul Charles și soția sa, Camilla, Ducesa de Cornwall, au postat, de asemenea, un mesaj, în timp ce Lili și-a întâlnit străbunica de două ori în timpul vizitei sale în Marea Britanie.

will19 jpg

Și soții Sussex – care au participat la două dintre evenimentele Jubileului – au marcat ziua de naștere a lui Lili cu o petrecere acasă, cu câteva rude.

Copiii lui Zara și Mike Tindall, Mia, în vârstă de 8 ani, Lena, în vârstă de 3 ani, și Lucas, în vârstă de un an, erau toți așteptați la petrecere, împreună cu fiicele lui Peter Phillips și Autumn Kelly, Savannah, 11 ani, și Isla, 10 ani.

Printre oaspeți s-au mai aflat nașul lui Archie, Charlie Van Straubenzee, și fratele său, Tom, care este nașul Prințesei Charlotte.

„Lucrurile sunt încă încordate. William e precaut și refuză să rămână singur cu Harry, deoarece nu știe niciodată ce poate spune ulterior”, susține un expert regal.

Ducii de Sussex au părăsit, duminică, Anglia și au zburat către California. Acest lucru nu a deranjat-o pe Regină, care a avut o apariție finală pe balconul Palatului Buckingham, duminică, la sfârșitul celor patru zile de sărbătoare, pentru că știa de planurile celor doi. 

Mai multe pentru tine...

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg