Războiul nu s-a terminat! William și Kate Middleton au refuzat să participe la aniversarea micuței Lilibet

7 iunie, 2022
stanga
dreapta
will6 jpg
will9 jpg
will21 jpg
will19 jpg
will8 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle i-au invitat pe Prințul William, Kate Middleton și copiii lor la prima petrecere de naștere a lui Lilibet, dar familia nu a participat.

Dacă Regina a reușit să o întâlnească pe Lilibet, așa cum era planificat, nu același lucru se poate spune despre Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Aceștia au refuzat să fie alături de Lilibet la prima ei aniversare.

Cu gândul la o împăcare, Meghan și Harry le-au cerut Ducelui și Ducesei de Cambridge să li se alăture la casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, sâmbătă, pentru evenimentul aniversar. Totuși, William, 39 de ani, și Middleton, 40, au ales să nu participe, iar asta din cauza relației tensionate dintre frați.

will9 jpg

Kate și William și doi dintre cei trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de 8 ani, și Prințesa Charlotte, au fost în Țara Galilor în aceea zi. Astfel, Meghan și Harry au plecat în America fără să fie vreodată singuri cu William și Kate, iar copiii lor, Archie, de 3 ani, și Lilibet, nu au putut să-și vadă verii.

Cu toate acestea, Kate și William Cambridge i-au urat lui Lilibet la mulți ani pe Instagram, la fel ca și restul familiei regale.

Bunicul ei, Prințul Charles și soția sa, Camilla, Ducesa de Cornwall, au postat, de asemenea, un mesaj, în timp ce Lili și-a întâlnit străbunica de două ori în timpul vizitei sale în Marea Britanie.

will19 jpg
Mai multe pentru tine...

Și soții Sussex – care au participat la două dintre evenimentele Jubileului – au marcat ziua de naștere a lui Lili cu o petrecere acasă, cu câteva rude.

Copiii lui Zara și Mike Tindall, Mia, în vârstă de 8 ani, Lena, în vârstă de 3 ani, și Lucas, în vârstă de un an, erau toți așteptați la petrecere, împreună cu fiicele lui Peter Phillips și Autumn Kelly, Savannah, 11 ani, și Isla, 10 ani.

Printre oaspeți s-au mai aflat nașul lui Archie, Charlie Van Straubenzee, și fratele său, Tom, care este nașul Prințesei Charlotte.

„Lucrurile sunt încă încordate. William e precaut și refuză să rămână singur cu Harry, deoarece nu știe niciodată ce poate spune ulterior”, susține un expert regal.

Ducii de Sussex au părăsit, duminică, Anglia și au zburat către California. Acest lucru nu a deranjat-o pe Regină, care a avut o apariție finală pe balconul Palatului Buckingham, duminică, la sfârșitul celor patru zile de sărbătoare, pentru că știa de planurile celor doi. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg