La mulți ani, Lilibet! Fetița ducilor de Sussex a împlinit azi 1 an și a primit felicitări de la familia regală

4 iunie, 2022

Securea războiului pare că a fost îngropată, dacă e să luăm în seamă urările de bine pe care fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle le-a primit de la familia regală britanică astăzi!

image

Nu știm dacă e chiar așa, dar oricum e un semn bun că cei doi frați, Prinții Harry și William, lasă divergețele deoparte într-o astfel de zi specială pentru Harry și familia pe care acesta și-a întemeiat-o cu fosta actriță americană Meghan Markle.

Astfel, au curs astăzi felicitările pentru cea mai mică membră a familiei Ducelui de Sussex, care-și serbează prima zi de naștere chiar în țara natală a tatălui ei, în timpul Jubileului de Platină al Reginei.

Micuța Lilibet își va serba ziua departe de casa ei de 14 milioane de dolari din Montecito, SUA. Cel mai probabil va avea parte de o petrecere minunată alături de părinții ei și fratele Archie (3), care stau cu toții la fosta lor casă din Marea Britanie, Frogmore Cottage.

Pentru a marca evenimentul, Regina, Prințul Charles și Camilla, Kate Middleton și Prințul William au transmis cu toții felicitări pe conturile lor oficiale de social media exact în același timp, în care i-au urat sărbătoritei „La mulți ani!”.

lilibet jpg

Unica imagine publică cu Lilibet

Harry și Meghan țin în continuare la intimitatea familiei lor, motiv pentru care nu au făcut publică nicio fotografie cu micuța Lilibet de ziua ei. De fapt, nu există decât o imagine publică cu fetița lor în ultimele 12 luni.

Până să ajungem să ne bucurăm de o nouă ipostază cu copilul cel mic al Ducilor de Sussex, trebuie să menționăm că Lilibet a întâlnit-o pe străbunica ei, Regina Marii Britanii, pentru prima dată acum, când părinții ei s-au întors în țara natală a lui Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle au luat prânzul cu monarhul britanic și alți membri seniori ai familiei regale ca parte a evenimentelor speciale ale Jubileului de Platină, care marchează 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.

image
Mai multe pentru tine...

În cursul zilei de ieri, hair stilista ducesei a dezvăluit că fiul soților Harry și Meghan este „cel mai drăguț și mai bine crescut băiețel”, în timp ce Lilibet este „frumoasă”. Fanii ducilor de Sussex de-abia așteaptă să vadă cum mai arăta cei doi frați, prezenți la evenimentul regal, însă deocamdată ei nu și-au făcut apariția în public.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, cel de-al doilea copil al Ducilor de Sussex, s-a născut pe 4 iunie 2021 în Santa Barbara, California, și este a opta în linia succesorală la tronul britanic.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg