La mulți ani, Lilibet! Fetița ducilor de Sussex a împlinit azi 1 an și a primit felicitări de la familia regală

4 iunie, 2022

Securea războiului pare că a fost îngropată, dacă e să luăm în seamă urările de bine pe care fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle le-a primit de la familia regală britanică astăzi!

image

Nu știm dacă e chiar așa, dar oricum e un semn bun că cei doi frați, Prinții Harry și William, lasă divergețele deoparte într-o astfel de zi specială pentru Harry și familia pe care acesta și-a întemeiat-o cu fosta actriță americană Meghan Markle.

Astfel, au curs astăzi felicitările pentru cea mai mică membră a familiei Ducelui de Sussex, care-și serbează prima zi de naștere chiar în țara natală a tatălui ei, în timpul Jubileului de Platină al Reginei.

Micuța Lilibet își va serba ziua departe de casa ei de 14 milioane de dolari din Montecito, SUA. Cel mai probabil va avea parte de o petrecere minunată alături de părinții ei și fratele Archie (3), care stau cu toții la fosta lor casă din Marea Britanie, Frogmore Cottage.

Pentru a marca evenimentul, Regina, Prințul Charles și Camilla, Kate Middleton și Prințul William au transmis cu toții felicitări pe conturile lor oficiale de social media exact în același timp, în care i-au urat sărbătoritei „La mulți ani!”.

lilibet jpg

Unica imagine publică cu Lilibet

Harry și Meghan țin în continuare la intimitatea familiei lor, motiv pentru care nu au făcut publică nicio fotografie cu micuța Lilibet de ziua ei. De fapt, nu există decât o imagine publică cu fetița lor în ultimele 12 luni.

Până să ajungem să ne bucurăm de o nouă ipostază cu copilul cel mic al Ducilor de Sussex, trebuie să menționăm că Lilibet a întâlnit-o pe străbunica ei, Regina Marii Britanii, pentru prima dată acum, când părinții ei s-au întors în țara natală a lui Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle au luat prânzul cu monarhul britanic și alți membri seniori ai familiei regale ca parte a evenimentelor speciale ale Jubileului de Platină, care marchează 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.

image
Mai multe pentru tine...

În cursul zilei de ieri, hair stilista ducesei a dezvăluit că fiul soților Harry și Meghan este „cel mai drăguț și mai bine crescut băiețel”, în timp ce Lilibet este „frumoasă”. Fanii ducilor de Sussex de-abia așteaptă să vadă cum mai arăta cei doi frați, prezenți la evenimentul regal, însă deocamdată ei nu și-au făcut apariția în public.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, cel de-al doilea copil al Ducilor de Sussex, s-a născut pe 4 iunie 2021 în Santa Barbara, California, și este a opta în linia succesorală la tronul britanic.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg