Regina mânâncă același lucru de la 5 ani! Fostul ei chef ne explică ce sunt „penny cu gem”

28 august, 2022

Vechile obiceiuri mor greu, iar, în cazul Reginei Elisabeta a II-a, acest lucru este perfect valabil. Majestatea Sa are o rutină de la care nu se abate mai deloc.

image

Monarhul britanic s-a obișnuit să consume același lucru încă de când era mică, adică de acum mai bine de 90 de ani! Mai exact, de la 5 ani ea mănâncă un anumit sandviș în fiecare zi, iar acest lucru este confirmat de fostul ei bucătar. Dezvăluirea a fost făcută de Darren McGrady, chef-ul personal al Reginei timp de 15 ani, dar și al Prințesei Diana și a celor doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry.

Bucătarul a postat un filmuleț despre cum să faci sandvișuri similare cu cele servite la Palatul Buckingham și cum să-și faci singur un ceai regal chiar la tine acasă. McGrady a lucrat la palat de când era un tânăr la început de drum și știe totul despre petrecerile organizate în grădina palatului, unde participau nu mai puțin de 6.000 de oameni.

Bucătarii regali pregăteau mâncarea destinată cortului regal și, în timp ce meniul se putea schimba oricând, un lucru trebuia să rămână tot timpul la fel – să se servească „penny cu gem”, ceva ce Regina a mâncat la ceaiul de după-amiază în fiecare zi din viața ei de la cinci ani. Chef-ul spunea că nemuritoarea rețetă consta în „pâine și gem cu puțin unt, de obicei gem de căpșuni”. Simplul și gustos!

Gemul e făcut la Castelul Balmoral cu căpșuni scoțiene din grădinile regale. Feliile de pâine sunt puse una peste alta și tăiate în mici cerculețe. De aceea sunt cunoscute ca penny, de dimensiunea bănuților britanici, a spus acesta în video-ul bucătarului.

Alt fel de sandvișuri preferate de Regină sunt cele cu castravete și brânză cremă cu mentă și roșii. Bucătarul a distribuit clipul comentând următoarele: „Imaginați-vă să faceți un tur al Palatului Buckinham și să savurați același gen de sandvișuri serdvite de Regină și familia regale la ceaiul de după-amiază. Ei bine, acum puteți! E timpul să vă faceți bagajul pentru picnic!”

Mai multe pentru tine...

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg