Regina, toat─â numai un z├ómbet la o apari╚Ťie public─â nea╚Öteptat─â!

13 mai, 2022

Regina Elisabeta a II-a a f─âcut senza╚Ťie ├«n cursul zilei de vineri, c├ónd a luat pe toat─â lumea prin surprindere f─âc├óndu-╚Öi apari╚Ťia la Royal Windsor Horse Show din 2022 ╚Öi-a p─ârut la fel de plin─â de via╚Ť─â ╚Öi de s─ân─âtoas─â ca ├«ntotdeauna.

image

Monarhul de 96 de ani a fost fotografiat z├ómbind larg celor prezen╚Ťi la evenimentul care a avut loc l├óng─â re╚Öedin╚Ťa ei, Castelul Windsor. Majestatea Sa s-a bucurat peste m─âsur─â atunci c├ónd a oferit trofeul celui care a c├ó╚Ötigat cursa Highland Class cu calul ei, Balmoral Leia.

Regina ╚Öi-a p─âstrat bunadispozi╚Ťia ╚Öi ├«n momentul ├«n care s-a plimbat ├«ntr-un Range Rover verde la eveniment. A deschis geamul, s-a aplecat u╚Öor peste portier─â ╚Öi i-a salutat pe cei care treceau pe l├óng─â ma╚Öin─â.

ÔÇťEra at├ót de binedispus─â!ÔÇŁ, a confirmat un martor pentru People. ÔÇťCei care se ocup─â de cai erau adu╚Öi la ma╚Öin─â, ca s─â vorbeasc─â cu ea. Se vedea cu ochiul liber c─â era ├«ntr-o form─â excelent─â!ÔÇŁ, a conchis acesta.

image

Sprijinindu-se pe un baston, a ajuns la locul ei, unde a fost acompaniat─â de fiul ei, Prin╚Ťul Edward. La un moment dat, s-a bucurat s─â o urm─âreasc─â pe nepoata sa, Lady Louise Windsor, care conducea parada.  

Aceasta a fost prima apari╚Ťie a Reginei de s─âpt─âm├óni bune. ├Än tot acest timp, c├ót a lipsit de la evenimentele publice, toat─â lumea ╚Öi-a f─âcut griji cu privire la s─ân─âtatea suveranului britanic. ├Än octombrie 2021, Regina a fost spitalizat─â timp de o noapte, iar motivul nu se cunoa╚Öte nici ├«n ziua de ast─âzi.

Mai mult, a început să folosească un baston, dând astfel apă la moară celor care se tem pentru starea sa de sănătate. Însă n-avem de ce să ne facem griji! Regina de 96 de ani pare într-o formă de zile mari!

regina 2 profimedia 0690969669 jpg
image
Mai multe pentru tine...
image

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizit─â Glasgow jpg