Cât de schimbați sunt! Prințesa Charlotte de Monaco și Dimitri Rassam au mers separat la Cannes

22 mai, 2024

Cei doi foști soți nu puteau lipsi de la Marele Festival, numai că au evitat pe cât posibil să se întâlnească pe La Croisette.

Dimitri și Charlotte au un băiețel pe nume Balthazar (5). FOTO: Profimedia Getty Images
Dimitri și Charlotte au un băiețel pe nume Balthazar (5). FOTO: Profimedia Getty Images

S-au despărțit fără niciun preaviz, când totul părea minunat între ei și Dimitri Rassam începuse să apară la ieșirile oficiale ale Familiei Princiare monegasce, alături de fiul lor, dar iată că nici relația cu acest cineast nu a ținut, iar Charlotte Casiraghi se și afișează cu un nou iubit.

Printre posibilele cauze ale despărțirii lor - care, însă, nu a fost confirmată oficial și despre care protagoniștii nu au vorb - se sugerează că deplasările constante ale lui Dimitri în Statele Unite din cauza angajamentelor sale profesionale pentru marele ecran și-au pus amprenta. Astfel, în timp ce Charlotte și-ar dori să aibă o viață de familie mai liniștită acasă, obligațiile și angajamentele profesionale ale soțului ei au făcut imposibilă posibilitatea de a petrece mai mult timp împreună.

Dar chiar dacă iubirea lor s-a stins, dragostea pentru cinematografie și pentru fabuloasele evenimente desfășurate în timpul Festivalului de Film de la Cannes rămâne neschimbată. Și, în timp ce Dimitri Rassam, ca producător, regizor și ca fiu al actriței Carole Bouquet, nu poate lipsi de la acest eveniment major, capital pentru industria de film franceză, nici nepoata Prințului Albert de Monaco nu-l poate rata, ca „vecină” de rang înalt, rezidentă pe Coasta de Azur.

Fiica Prințesei Caroline de Monaco a făcut senzație la revenirea sa solo pe La Croisette, ieri, în cea de-a opta zi a festivalului, participând la premiera filmului „Marcello Mio”, regizat de Christophee Honoré, cu Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni și Benjamin Biolay și nominalizat la Palme d'Or pentru cel mai bun film. 

Ambasadoare Chanel din 2020, Charlotte Casiraghi a ales pentru premieră una dintre cele mai estivale propuneri ale casei franceze: o rochie albă fără bretele, cu finisaj plisat, șliț pe picior și un detaliu cu cinci butoane-bijuterie pe partea stângă a pieptului. Ea și-a accesorizat look-ul cu o geantă cu cristale, un inel supradimensionat cu diamante la mâna stângă, cercei lungi cu pietre prețioase și cu o coafură lejeră. Prințesa de Monaco avea un aer foarte relaxat și jovial.

Nu același lucru se poate spune despre fostul ei soț, care participase cu 48 de ore mai devreme, alături de mama sa, la premiera peliculei „Megalopolis” a lui Francis Ford Coppola. Vizibil slăbit, albit și taciturn, cu un zâmbet forțat pe chip, mai degrabă un rictus, Dimitri Rassam a evitat să petreacă prea mult timp pe covorul roșu ori să vorbească cu presa. Alura sa părea a unui om obosit și abătut, până și costumul îi venea prea larg pe constituția sa slăbită.

Numai mama sa, Carole Bouquet, a fost toată numai un zâmbet. Actriță franceză de prim rang și laureată a premiului César, ea a fost prietenă cu Prințesa Caroline de Monaco cu mult înainte ca aceasta să devină soacra fiului său. Acum, însă, situația tensionată dintre copiii lor le face să se vadă mai rar.

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg