Câți bani câștigă Meghan și Harry pentru documentar?

9 decembrie, 2022
Meghan Markle si Printul Harry jpeg

Prima parte a noului documentar Netflix care îi are în vizor pe Harry și Meghan Markle a apărut, ieri, pe platforma de streaming cu trei episoade, care au durat aproape o oră..

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea câștiga 244.000 lire sterline pe minut pentru noul lor serial-bombă de pentru Netflix, susțin mai multe publicații. Episoadele de trei ore prezintă imagini nevăzute până acum cu ducii și copiilor lor, interviuri cu cei doi și prietenii lor apropiați.

În timpul episoadelor, cuplul regal oferă o privire asupra vieții lor, în ciuda faptului că solicită intimitate și acuză presa de „intruziune” în viața lor.

Documentarul de 360 ​​de minute este setat să dezvăluie „adevăruri fără precedent” din viața lor în timpul petrecut în familia regală, inclusiv imagini intime de familie și din culise.

Ieri, cei de la Palat au criticat serialul, susținând că familiei regale nu i s-a cerut să comenteze înainte de lansarea sa, în ciuda deschiderii seriei cu cuvintele: „Membrii familiei regale au refuzat să comenteze conținutul acestei serii”.

Mai multe pentru tine...

The Sun a raportat că se înțelege că Palatul Kensington a primit un e-mail de la o companie de producție terță pe adresa de e-mail a unei alte organizații, necunoscută.

Oamenii din interior susțin că Palatul a încercat să verifice sursa e-mailului cu Archewell Productions și Netflix, dar nimeni nu a răspuns, ceea ce înseamnă că Palatul nu a putut răspunde.

Netflix insistă că a oferit dreptul de răspuns familiei regale: „Oficiile de comunicații pentru Regele Charles și Prințul de Wales au fost contactate în prealabil și au primit dreptul de a răspunde la revendicările din serial”.

În timpul emisiunii, cei doi au dat detalii despre prima lor întâlnire, călătoria lor în Botswana și anunțul oficial că au o relație.

Prințul a vorbit deschis și despre greutatea care trona pe umerii săi, de a-și găsi o soție care să „se potrivească” familiei regale.

„Cred că pentru bărbații din familie poate exista o tentație sau o dorință de a se căsători cu cineva cu care s-ar potrivi, spre deosebire de cineva cu care probabil ești sortit să fii.

Episoadele abordează și relația lui Harry și Meghan cu mass-media. Amândoi au vorbit despre impactul pe care l-a avut atenția presei asupra vieților și relațiilor lor, atât individual, cât și ca cuplu.

El a adăugat că Meghan a sacrificat totul pentru a i se alătura în lumea lui, dar mai târziu a făcut același lucru pentru a se alătura lumii ei în SUA.

Celelalte trei episoade ale serialului vor fi lansate pe 15 decembrie.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}