Ce a făcut Prințul Albert în Monaco sâmbătă, după ce Prințesa Charlene a ajuns în Africa de Sud

18 septembrie, 2023

A fost un weekend foarte ocupat și intens pentru cei doi soți Prințul Albert și Charlene de Monaco. În timp ce Prințesa a mers în Africa de Sud în numele fundației sale, Prințul a avut multă treabă în principat.

Prințul Albert, Profimedia jpg

De data aceasta, n-au putut să-și sincronizeze programele. Albert de Monaco și-a început weekendul în forță, cu o expoziție remarcabilă!

Prințul Albert de Monaco, Instagram (6) jpg

Vernisajul expoziției "Pablo Picasso & Antichitate" a început vineri, 15 septembrie, la Monaco. Alteța Sa Regală Prințul Albert al II-lea a inaugurat expoziția „Pablo Picasso & Antiquité” la Palatul monegasc, în prezența lui M. și doamna Ruiz-Picasso.

„Picasso și Antichitate” este o expoziție organizată la Palatul Prințului de către Fundación Almine y Bernard Ruiz-Picasso, sub curatoria doamnei Francesca Ferrari și pusă în scenă de doamna Cecile Degos. Face parte din colaborarea internațională „Picasso Celebration 1973-2023”, care marchează aniversarea a 50 de ani de la moartea lui Pablo Picasso. Marele maestru al artei moderne de-a lungul carierei sale a fost interesat de antichitatea greacă și romană. Expoziția explorează câteva teme clasice grozave și cum Pablo Picasso a reinventat moștenirea Antichității clasice.

Expoziția va fi disponibilă publicului în Principatul de Monaco în perioada 16 septembrie - 15 octombrie 2023. Foto credit: Axel Bastello / Prince Palace.

Nici sâmbătă nu a fost o zi relaxantă pentru Prințul Albert de Monaco, care a ieșit să facă puțină curățenie în Principat, setând un exemplu admirabil pentru gemenii pe care îi are cu Prințesa Charlene și care au ajutat, de asemenea. Nu putem să nu observăm ce mari s-au făcut Prințul Jacques și Prințesa Gabriella!

Prințul Albert, curățenie în Principat, alături de gemenii săi, Instagram (3) jpg

În timp ce tăticul ținea sacul de gunoi, gemenii adorabili strângeau gunoaiele de pe stradă, arătând astfel tuturor că nu contează rangul, când vine vorba de a face curat și a fi un exemplu pentru ceilalți.

ASR Prințul Albert al II-lea însoțit de Prințul Moștenitor Jacques și Prințesa Gabriella au participat la Ziua Mondială a Curățeniei organizată în Principat de către @mairiedemonaco.

Mai multe pentru tine...

Și de parcă toate acestea nu erau destul, Prințul Albert a închis ocupatul weekend participând duminică la Nisa, la meciul de rugby Anglia - Japonia.

Prințul Albert de Monaco a stat în tribuna stadionului Allianz Riviera alături de Sir Bill Beaumont, Kei Komuro, Prințul Japoniei, Mako Komuro, Prințesa Japoniei și Christian Estrosi, primarul de la Nisa.

Prințul Albert la Nisa, Profimedia jpg

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg
Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg
Kate și William GettyImages 1665609498 jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Printesa Eugenie in vacanta jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty jpg
Prințesa Mary a Danemarcei, Profimedia jpg
meghan markle inel jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Jocurile Invictus, ziua 2, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta cu un cal, Getty (2) jpg