Ce-a refuzat Harry să publice în cartea lui. „Tata și fratele nu m-ar fi iertat niciodată!”

2 februarie, 2023

După lansarea autobiografiei Ducelui de Sussex, cartea a depășit recordul deținut de volumul fostului președinte american, Barack Obama, și-a devenit titlul de non-ficțiune care s-a vândut cel mai repede din toate timpurile, susține Guinness Book of World Records. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă Harry nu scotea niște pasaje importante din ea?...

image

În timp ce publicul a devenit interesat de revelațiile din carte, familia regală britanică a stat cu inima cât un purice înainte de publicarea autobiografiei și a încasat, apoi, toate loviturile posibile și imposibile provenite de la Harry. Se pare că membrii seniori ai familiei regale britanice au creat chiar și o „cameră a războiului”, în care au discutat un plan de contra-atac. Dacă dă roade sau nu, asta e altă discuție…

Cu siguranță că familia lui Harry și-a făcut multe griji cu privire la atacurile care la prințul rătăcitor a supus-o. Iar teama lor pare cât se poate de justificată, având în vedere că Ducii de Sussex și-au spus propria versiune a poveștii lor de viață.

Neînțelegerile dintre Meghan și Kate Middleton, felul deloc flatant în care Harry o percepea pe actuala Regină Consoartă, pe Camilla Parker Bowles, divergențele acestuia cu Regele Charles al III-lea, cartea „Spare” conține tot felul de amănunte deloc confortabile pentru monarhia britanică. Oho, și ar fi putut conține mult mai multe!

Ducele de Sussex a vorbit, în The Telegraph, despre întregul proces de producției al cărții sale. „Rezerva” este plină cu bombe numai una și una, dar, în același timp, putea să includă mult mai multe revelații.

„Prima variantă a manuscriptului era diferită. Avea 800 de pagini și, la final, s-a ajuns la 400 de pagini. Puteam să scot două cărți, ca să zic așa… Munca cea grea a fost să scot din carte anumite lucruri”, a declarat cu toată sinceritatea Harry. Bun, dar care ar fi fost acelea? Sau măcar pe cine vizau?

Mai multe pentru tine...

„S-au întâmplat anumite lucruri, mai ales între mine și fratele meu, dar și între mine și tatăl meu, pe care pur și simplu nu-mi doresc ca lumea să le știe. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată dacă le-aș fi publicat”, a ținut să precizeze prințul britanic.

În timp ce s-a abținut să nu dezvăluie tot, Harry a făcut publice destul de multe incidente din sânul familiei regale britanice. Una dintre acuzațiile lui șocante, la adresa fratelui său și a cumnatei, e că aceștia i-ar fi spus lui Harry să poarte o uniformă nazistă la o petrecere din 2005, lucru care l-a bântuit pe prinț mai bine de un deceniu.

Evident că Harry n-a dezvăluit în interviu ce anume a scos din cartea sa, pentru că, dacă ar fi vrut să le facă publice le insera în paginile autobiografiei sale, însă oricum e destul cât a mărturisit deja, nu credeți?

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg