Fostul bodyguard al lui Meghan, despre primele ei zile în familia regală: „Se primeau amenințări cu moartea!”

1 februarie, 2023

Când Prințul Harry și Meghan Markle și-au început relația, situația a devenit extrem de complicată pentru cei doi amorezi. Cuplul regal a făcut dezvăluiri despre începutul idilei lor în documentarul „Harry & Meghan”, dar și în autobiografia prințului, „Spare”. Mai mult, fostul bodyguard al Ducesei de Sussex face dezvăluiri fără precedent...

image

Un bodyguard care a lucrat îndeaproape cu ducesa a ieșit și el în față pentru a confirma faptul că fosta actriță americană a întâmpinat tot felul de dificultăți pe măsură ce încerca să se adapteze la noua ei viață din cadrul familiei regale britanice.

Cuplul regal a anunțat că se retrage din familia regală în ianuarie 2020. La acea vreme, cei doi soți erau vânați de presa de scandal britanică și încercau din răsputeri să-și păstreze siguranța. Drept urmare, Meghan avea o echipă mare de bodyguarzi la dispoziție. Recent, unul dintre ei, pe nume Steve Davies, a vorbit cu cei de la „Breakfast Television” despre acea perioadă complicată din viața ducesei.

„Odată ce s-a făcut anunțul cu privire la începutul relației Prințului Harry cu Meghan Markle, totul a explodat! Cei de la NBC m-au contactat și m-au întrebat dacă sunt dispus să-i ofer protecție lui Meghan, pentru că lucrurile scăpaseră de sub control. Se primeau amenințări cu moartea, paparazzi încercau să intre în studiourile TV. Totul a început cu trei paparazzi în fața casei și s-a ajuns la 50 de paparazzi, un camion cu satelit și tot tacâmul”, a dezvăluit Davies.

„A fost extrem de greu pentru ea să treacă de la a fi o vedetă dintr-un serial la a fi parte din cea mai cunoscută familie din lume”, a continuat acesta să explice. „Nici nu mai putea merge la cumpărături... eram tot timpul urmăriți de mașinile paparazzilor... care erau periculos de aproape de noi”, a adăugat bodyguardul recunoscând că „a fost foarte stresant pentru Meghan din punct de vedere psihologic”.

Mai multe pentru tine...

Davies a ținut să precizeze că poliția nu era obligată să-i ofere protecție lui Meghan, care nu se putea baza decât pe echipa ei de bodyguarzi pentru a rămâne intactă în acele momente dificile.

În timpul unei discuții cu James Corden, Harry a explicat chiar el că „era un mediu extrem de dificil, cred că s-a văzut asta. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și toate acestea îmi distrugeau sănătatea mea mentală. Îmi dădeam seama cât de toxic devenise totul”. Drept urmare, prințul a părăsit țara și familia în timp util, până n-a fost prea târziu. Cel puțin asta spune el...

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg