Fostul bodyguard al lui Meghan, despre primele ei zile în familia regală: „Se primeau amenințări cu moartea!”

1 februarie, 2023

Când Prințul Harry și Meghan Markle și-au început relația, situația a devenit extrem de complicată pentru cei doi amorezi. Cuplul regal a făcut dezvăluiri despre începutul idilei lor în documentarul „Harry & Meghan”, dar și în autobiografia prințului, „Spare”. Mai mult, fostul bodyguard al Ducesei de Sussex face dezvăluiri fără precedent...

image

Un bodyguard care a lucrat îndeaproape cu ducesa a ieșit și el în față pentru a confirma faptul că fosta actriță americană a întâmpinat tot felul de dificultăți pe măsură ce încerca să se adapteze la noua ei viață din cadrul familiei regale britanice.

Cuplul regal a anunțat că se retrage din familia regală în ianuarie 2020. La acea vreme, cei doi soți erau vânați de presa de scandal britanică și încercau din răsputeri să-și păstreze siguranța. Drept urmare, Meghan avea o echipă mare de bodyguarzi la dispoziție. Recent, unul dintre ei, pe nume Steve Davies, a vorbit cu cei de la „Breakfast Television” despre acea perioadă complicată din viața ducesei.

„Odată ce s-a făcut anunțul cu privire la începutul relației Prințului Harry cu Meghan Markle, totul a explodat! Cei de la NBC m-au contactat și m-au întrebat dacă sunt dispus să-i ofer protecție lui Meghan, pentru că lucrurile scăpaseră de sub control. Se primeau amenințări cu moartea, paparazzi încercau să intre în studiourile TV. Totul a început cu trei paparazzi în fața casei și s-a ajuns la 50 de paparazzi, un camion cu satelit și tot tacâmul”, a dezvăluit Davies.

„A fost extrem de greu pentru ea să treacă de la a fi o vedetă dintr-un serial la a fi parte din cea mai cunoscută familie din lume”, a continuat acesta să explice. „Nici nu mai putea merge la cumpărături... eram tot timpul urmăriți de mașinile paparazzilor... care erau periculos de aproape de noi”, a adăugat bodyguardul recunoscând că „a fost foarte stresant pentru Meghan din punct de vedere psihologic”.

Mai multe pentru tine...

Davies a ținut să precizeze că poliția nu era obligată să-i ofere protecție lui Meghan, care nu se putea baza decât pe echipa ei de bodyguarzi pentru a rămâne intactă în acele momente dificile.

În timpul unei discuții cu James Corden, Harry a explicat chiar el că „era un mediu extrem de dificil, cred că s-a văzut asta. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și toate acestea îmi distrugeau sănătatea mea mentală. Îmi dădeam seama cât de toxic devenise totul”. Drept urmare, prințul a părăsit țara și familia în timp util, până n-a fost prea târziu. Cel puțin asta spune el...

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg