Înmormântarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am săpat groapa cu mâinile mele!”

20 ianuarie, 2023

Autobiografia Prințului Harry, care este acum pe piață în întreaga lume, conține multe dezvăluiri memorabile, unele dintre ele privind viața privată a Ducilor de Sessex. Prințul a menționat până și sarcina pierdută de soția sa și-a povestit ce-a urmat după aceea...

image

Multă lume și-a concentrat atenția asupra atacurilor pe care prințul le-a îndreptat spre propria familie și a lăsat pe plan secund momentele pline de emoție menționate în carte. Printre aceastea s-a numărat și moartea mamei sale, care i-a cauzat lui Harry o durere nesfârșită, dar și sarcina pierdută de Meghan Markle, care i-a îndurerat pe amândoi nespus.

În capitolul 82 al cărții sale, Ducele de Sussex vorbește despre ziua în care soția sa a pierdut sarcina. Harry susține că atunci a fost una din cele patru dăți în care el s-a simțit neputincios în toată viața lui. După ce Meghan a simțit niște crampe îngrozitoare în iulie 2020, cuplul s-a dus de urgență la spital, unde a fost confirmat, din păcate, avortul spontan.

După acel moment cumplit de la spital, cei doi soți regali s-au întors acasă cu copilul lor nenăscut și au ținut o înmormântare simbolică. Harry a descris întreaga experiență cutremurătoare în „Spare”: „Sub un copac, Meghan plângea, iar eu am săpat o groapă cu mâinile mele, după care am pun pachețelul mic în pământ”.

Markle a făcut cunoscut avortul ei spontan în noiembrie 2020, în The New York Times. „Pierderea unui copil înseamnă să porți cu tine o durere aproape insuportabilă, simțită de mulți, dar povestită doar de câțiva”, a dezvăluit ducesa care și-a dorit să vorbească despre pierderea sarcinii ei tocmai pentru a-i ajuta pe alții, în situații similare, să vorbească și ei despre asemenea subiect tabu, în încercarea de-a se putea vindeca ulterior.

Mai multe pentru tine...

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre sarcina pierdută și-n documentarul lor de pe Netflix, „Harry & Meghan”. „Puteam să aleg să nu vorbesc niciodată despre acest lucru sau puteam să aleg să spun că, în ciuda a tot ceea ce este rău în această experiență, există și o parte bună, care îi poate ajuta pe alții”, a citat-o Us Weekly pe Ducesa de Sussex.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg