Înmormântarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am săpat groapa cu mâinile mele!”

20 ianuarie, 2023

Autobiografia Prințului Harry, care este acum pe piață în întreaga lume, conține multe dezvăluiri memorabile, unele dintre ele privind viața privată a Ducilor de Sessex. Prințul a menționat până și sarcina pierdută de soția sa și-a povestit ce-a urmat după aceea...

image

Multă lume și-a concentrat atenția asupra atacurilor pe care prințul le-a îndreptat spre propria familie și a lăsat pe plan secund momentele pline de emoție menționate în carte. Printre aceastea s-a numărat și moartea mamei sale, care i-a cauzat lui Harry o durere nesfârșită, dar și sarcina pierdută de Meghan Markle, care i-a îndurerat pe amândoi nespus.

În capitolul 82 al cărții sale, Ducele de Sussex vorbește despre ziua în care soția sa a pierdut sarcina. Harry susține că atunci a fost una din cele patru dăți în care el s-a simțit neputincios în toată viața lui. După ce Meghan a simțit niște crampe îngrozitoare în iulie 2020, cuplul s-a dus de urgență la spital, unde a fost confirmat, din păcate, avortul spontan.

După acel moment cumplit de la spital, cei doi soți regali s-au întors acasă cu copilul lor nenăscut și au ținut o înmormântare simbolică. Harry a descris întreaga experiență cutremurătoare în „Spare”: „Sub un copac, Meghan plângea, iar eu am săpat o groapă cu mâinile mele, după care am pun pachețelul mic în pământ”.

Markle a făcut cunoscut avortul ei spontan în noiembrie 2020, în The New York Times. „Pierderea unui copil înseamnă să porți cu tine o durere aproape insuportabilă, simțită de mulți, dar povestită doar de câțiva”, a dezvăluit ducesa care și-a dorit să vorbească despre pierderea sarcinii ei tocmai pentru a-i ajuta pe alții, în situații similare, să vorbească și ei despre asemenea subiect tabu, în încercarea de-a se putea vindeca ulterior.

Mai multe pentru tine...

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre sarcina pierdută și-n documentarul lor de pe Netflix, „Harry & Meghan”. „Puteam să aleg să nu vorbesc niciodată despre acest lucru sau puteam să aleg să spun că, în ciuda a tot ceea ce este rău în această experiență, există și o parte bună, care îi poate ajuta pe alții”, a citat-o Us Weekly pe Ducesa de Sussex.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}