Ce i-a cerut Harry lui Charles când l-a sunat de ziua lui. Sunt slabe șanse să obțină!

16 noiembrie, 2023

Prințul Harry n-a fost prezent la petrecerea aniversară a tatălui său, dar nici n-a lăsat să treacă acest moment important fără să-i ureze Regelui Charles „La mulți ani!”. Totuși, se pare că, în timpul conversației tată-fiu, Harry nu s-a abținut să-i ceară sărbătoritului ceva...

Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages jpg

Un expert regal a vorbit în presa britanică despre convorbirea pe care au avut-o Harry și Charles de ziua regelui, prima lor discuție din ultimele șase luni. Și a dezvăluit că fiul a avut o pretenție de la părintele său, însă tot expertul regal ne avertizează că sunt slabe șanse să i se îndeplinească dorința celui mai mic copil al regretatei Prințese Diana.   

Regele Charles al III-lea a împlinit 75 de ani pe 14 noiembrie, iar fiul său cel mic a lipsit de la petrecerea aniversară. De fapt, un reprezentant de-ai prințului a ținut să precizeze, săptămâna trecută, că n-a existat „niciun contact” din partea familiei regale în privința invitării lui Harry la petrecerea aniversară.

Cum spuneam, Harry l-a sunat pe tatăl lui în cursul zilei de marți, ca să-i ureze acestuia toate cele bune. Și, în timpul convorbirii, i s-a adresat lui Charles cu „pa”, apelativul folosit și-n zilele lor bune, când relația lor nu era zdruncinată din toate încheieturile. În ciuda intențiilor lăudabile ale prințului, se pare că acesta a ținut să-și facă auzită și doleanța la care nu renunță sub niciun chip.

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a declarat în Daily Express US că Harry rămâne ferm pe poziție în ceea ce privește relația lui cu rudele regale: „Prințul Harry vrea ca familia regală să-și ceară scuze pentru felul în care consideră el și Meghan că au fost tratați pe întreaga perioadă în care au fost membri activi ai familiei regale”.

„Dar sunt slabe șanse să obțină așa ceva, mai ales după ce Regele i-a evacuat pe Ducii de Sussex din Frogmore Cottage după lansarea autobiografiei Rezerva. Rănile provocate sunt destul de adânci”, e de părere expertul regal.

Da, e adevărat că tatăl și fiul n-au vorbit de mult timp, însă Fitzwilliams susține că simplul fapt că Harry l-a sunat pe Charles „ajută” mult relației lor, Harry continuând să aibă o admirație reală pentru actualul monarh britanic.

Totuși nu putem spune că Ducii de Sussex și familia regală au îngropat securea războiului de tot. Meghan și Harry nu ar fi participat la ziua de naștere a regelui nici dacă ar fi fost invitați. „E puțin probabil că se va merge mai departe cu reconcilierea. Nu cred că Harry și Meghan au fost surprinși că nu au primit invitație la palat. Și, chiar dacă ar fi primit, nu ar fi onorat-o”, a conchis expertul regal.

„Dacă ar deveni susținători ai monarhiei din nou, abia atunci s-ar schimba lucrurile. Regele menține oricum ușa deschisă, în caz că asta se va întâmpla vreodată”, a continuat comentatorul.

image
Mai multe pentru tine...

Ducele de Sussex s-a întors în Marea Britanie în luna mai, dar n-a fost un personaj principal în Westminster Abbey, la Încoronarea tatălui său, și, mai mult de-atât, a plecat de la marele eveniment imediat ce s-a încheiat ceremonia, pentru a fi alături de fiul său, Prințul Archie, în ziua lui de naștere, când a împlinit patru ani.

În concluzie, e o ramură de măslin telefonul dat de Harry lui Charles, însă acea convorbire telefonică nu-i spală toate păcatele, mai ales dacă a ținut să precizeze că el tot mai așteaptă ca familia lui să-și ceară iertare pentru ceea ce consideră el că a greșit în privința lui și a soției sale. Nu avem nicio confirmare a faptului că Harry chiar a pus asemenea condiție când a vorbit cu tatăl lui, însă informațiile existente și deținute de Richard Fitzwilliams indică acest lucru.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg