După două apariții de mare succes, Kate n-o planifică pe următoarea, ci se retrage într-un con de umbră

19 iulie, 2024

Nici n-am apucat bine să ne bucurăm de participarea Prințesei de Wales la Wimbledon și să sperăm la mai multe apariții publice din partea ei, că ne-a și lovit vestea că viitoarea regină ar renunța deocamdată la alte angajamente regale.

image

Kate Middleton a zâmbit larg atunci când a fost primită călduros de publicul de la Wimbledon și când i-a înmânat premiul câștigătorului, spaniolului Carlos Alacaraz. Prințesa de 42 de ani a declarat că s-a bucurat să se întoarcă la Wimbledon, lucru evident pe chipul acesteia. Și, în urmă cu numai câteva ore, un expert regal a mers chiar mai departe, susținând că o vom admira pe prințesă, în spațiul public, cât mai curând.

Apariție reușită

„Cred că a însemnat enorm de mult pentru Prințesa de Wales să fie acolo, să-și îndeplinească datoria de patron a clubului de tenis England. Nu există dubii că Wimbledon înseamnă mult pentru ea, cum și tenisul în sine are aceeași însemnătate pentru ea”, a dezvăluit comentatorul regal Richard Fitzwilliams în cursul zilei de ieri.

„E fost un moment de o însemnătate mare pentru ea când a primit aplauze în picioare, pentru că asta arată că oamenii țin mult la ea în aceste momente dificile pentru prințesă, care a trecut printr-o operație abdominală majoră și face chimioterapie preventivă, lucruri greu de îndurat”, a ținut să adauge expertul regal. Însă acum situația ar fi cu totul alta!

S-au schimbat brusc lucrurile?  

Se pare că apariția prințesei la Wimbledon ar fi ultima din această vară. E posibil ca agitația din jurul celor două apariții publice ale lui Kate să-i fi provocat acesteia probleme în vreun fel, s-o fi obosit peste poate? Tocmai când ne gândeam că Middleton arată atât de bine și că pare în stare să-și reia cu totul îndatoririle regale, am aflat că ne putem înșela amarnic!

Robert Jobson, autorul cărții „Catherine, the Princess of Wales: A Biography of the Future Queen”, care urmează să fie publicată, a declarat că viitoarea regină „obișnuia să-și trăiască viața în funcție de calendar”, dar acum „ea își trăiește viața cum consideră potrivit, iar calendarul e pe loc secund”.    

„Se va întoarce în prim plan, însă când ajungi să ai o experiență ca a ei, îți schimbă cu totul perspectiva asupra vieții și ordinea în care faci lucrurile”, a adăugat scriitorul. Cu alte cuvinte, Kate nu a pățit nimic post-Wimbledon, însă nici nu-și pregătește nerăbdătoare următoarea ieșire în lume. Preferă, mai nou, să petreacă timpul cu cei dragi și nu atât de mult în folosul Coroanei.

Un an complicat pentru prințesă

Prințesa de Wales și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie, după care s-a retras din viața publică, pentru a se putea concentra pe tramentul pe care îl face și-n ziua de azi și pe recuperarea ei. Pe 14 iunie, însă, Kate a scris într-o scrisoare că face „mare progres”, dar că are „zile bune și zile mai puțin bune” în timpul chimioterapiei.

Mai multe pentru tine...
image

A doua zi, a participat la Trooping the Colour alături de restul familiei regale. Apoi a doua ei apariție publică de anul acesta s-a petrecut pe 14 iulie, la finala masculină de la Wimbledon. Și, în timp ce le zâmbea participanților și le făcea binedispusă cu mâna, ne-am și imaginat că vor urma multe alte astfel de evenimente, în care s-o admirăm pe prințesă.

În loc de concluzie…

Noi și Richard Fitzwilliams ne-am înșelat, dacă e să dăm crezare 100% autorului Robert Jobson, care-i contrazice pe expertul regal Fitzwilliams și susține că Middleton se va retrage într-un con de umbră pentru tot restul verii.

Conform celor declarate de Jobson, Kate va continua să se concentreze pe sănătatea ei și pe familia care-i este alături la fiecare pas și va lăsa responsabilitățile regale pe plan secund. Și adevărul e… o poate condamna cineva dacă va decide într-adevăr să se prioritizeze pe ea însăși și nu munca?

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg