Ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana la aproape trei decenii de la moartea ei

16 octombrie, 2024

Fratele regretatei Lady Di a rupt tăcerea la aproape trei decenii de când și-a pierdut sora. Charles Spencer a făcut o mărturisire emoționantă în cursul zilei de ieri.

image

„Nicio vizită la mormântul mamei nu e ușoară”, a început Prințul Harry să povestească în cartea lui, Rezerva. Și nu se referea la faptul că trebuie să treci prin noroaie considerabile până să ajungi acolo. „Dar era aniversarea a 25 de ani de la moartea mamei… și prima dată când Meg mergea la mormântul ei. O aduceam, de fapt, pe femeia visurilor mele să facă cunoștință cu mama”, a continuat fiul cel mic al Prințesei Diana să declare.

Harry a ezitat o vreme s-o ducă acolo pe Meghan Markle și a mers singur înainte, ca să depună niște flori în amintirea mamei sale și să-i ceară îndrumare. „Am ezitat să fac asta, dar am mers întâi eu, am depus florile pe mormânt… Meg m-a lăsat singur puțin, am vorbit cu mama în gând, i-am spus că mi-e dor de ea și i-am cerut să mă ghideze în viață”, a dezvăluit fiul cel mic al actualului rege britanic.  

Așa s-a petrecut „întâlnirea” dintre Meghan Markle și Prințesa Diana, prin intermediul unei vizite care nu e tocmai plăcută pentru nimeni. Nici măcar Charles Spencer nu merge vreodată la mormântul surorii lui cu ușurință. La 27 de ani de când Lady Di nu e mai printre noi, fratele ei o vizitează „cam zilnic”, după cum chiar el a recunoscut în cursul zilei de ieri.

image

În timpul emisiunii Good Morning Britain de ieri, 15 octombrie, Charles a dezvăluit că merge la mormântul Dianei frecvent. Locul în care fosta Prințesă de Wales a fost înmormântată se află pe proprietatea familiei Spencer, Althorp, unde el este custode încă de la moartea tatălui lor, John Spencer, al optulea Conte Spencer, în 1992.

Mormântul Dianei se află pe o mică insulă care se află pe lacul din Pleasure Garden din Parcul Althorp. Locul cu pricina e închis publicului, iar accesul se poate face doar cu barca și este rezervat doar celor mai apropiați din anturajul Prințesei Diana.

Charles Spencer, care a luat cuvântul la îmormântarea surorii lui din septembrie 1997, continuă să-i ducă dorul Dianei chiar și la aproape trei decenii de la moartea ei. „Sunt sigur că toată lumea are traume în familie de un anumit calibru și trebuie cu toții să ne obișnuim cu ele fără ca traumele să dispară vreodată”, a declarat Charles făcând referire la dispariția prematură a Prințesei Diana.

Mai multe pentru tine...
image

Cu alte cuvinte, la 27 de ani de la moartea fostei Prințese de Wales, mormântul Dianei este vizitat aproape zilnic de fratele ei. În urmă cu câțiva ani, exista un pod care ducea la locul mormântului, însă a fost distrus pentru ca intrușii să nu poate ajunge la mormântul regretatei prințese și eventual devaliza. Iar acum Lady Di se poate odihni pe veci într-un spațiu privat, vizitat doar de rudele și prietenii cei mai apropiați.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
Regina Letizia colaj Profimedia jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
kate middleton foto profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg