Cele 5 reguli de parenting ale lui Kate Middleton. Cum rezolvă prințesa conflictele dintre copiii ei?

14 august, 2024

Toate privirile sunt ațintite asupra prinților George, Charlotte și Louis atunci când ies în public. Și, surprinzător pentru un copil, se comportă, de cele mai multe ori, extrem de bine. Cum reușește mama lor, Kate Middleton, să-i țină în frâu?

image

Nu-i ușor cu trei copii, mai ales când trebuie să participi la evenimente publice cu ei și întreaga planetă e cu ochii pe ei. Însă Prințesa de Wales are niște trucuri la care apelează atunci când e nevoie, niște reguli de parenting de la care nu se abate.

„Kate provine dintr-o familie stabilă și fericită, în care a crescut alături de sora ei, Pippa, și fratele James. Cred că a învățat multe de la mama ei și vrea să le ofere copiilor ei o copilărie la fel de ferictă ca a ei”, spune expertul regal Claudia Joseph pentru Fabulous.

Iată cum își crește Kate Middleton copiii în spatele ușilor închise de la palat!

1 - Obrăzniciile nu sunt… pedepsite

În timp ce majoritatea părinților își taxează micuții pentru micile obrăznicii pe care le fac, punându-i la colț sau trimițându-i în camera lor ca să se gândească la ce au făcut, Kate și William nu țin la o pedeapsă anume.

„William și Kate se înțeleg de minune în privința metodelor de parenting folosite și ei nu vor să țipe la copii, să-i tragă de braț sau să-i trimită la locul lor, atunci când ei greșesc. Părinții regali cred în puterea explicațiilor, le spun acestora ce greșesc și de ce e bine să se comporte frumos în public”, a ținut expertul regal să menționeze.

2 - Copiii sunt separați când se ceartă

Claudia e de părere că Kate este o mămică „relaxată”, care se concentrează pe distracție și activități amuzante în mijlocul naturii, alături de copiii ei. Iar, atunci când apar discuții în contradictoriu și cei mici nu se mai înțeleg unii cu alții, ea are propria metodă de-a rezolva micile conflicte dintre ei.

„Atunci când apar certuri între ei, copiii sunt separați și li se explică ce au greșit. Foarte rar se folosesc și cuvinte mai aspre la adresa lor”, a explicat expertul regal.

3 - Relaxarea este prioritară

Goerge, Charlotte și Louis sunt niște copii faimoși, întotdeauna în prim plan, motiv pentru care mama lor știe ce să facă pentru a le oferi celor mici o copilărie destul de normală. Atunci când nu sunt „la datorie”, cei trei frați au activități cât mai obișnuite.

„Cred că Prințesa Diana și Carole Middleton și-au dorit amândouă ca copiii lor să aibă o copilărie fericită, iar Kate și William își doresc amândoi ca cei trei copii ai lor să fie crescuți ca orice alt copil din jurul lor”, a cpnchis biograful regal.

4 - Coboară la nivelul lor

E perfect normal ca George și Charlotte să se simtă puțin copleșiți de toată atenția pe care o primesc în public, iar mama lor știe acest lucru și încearcă, de fiecare dată, să se lase la nivelul lor, pentru a-i face să se simtă mai bine, mai confortabil.

„O vedem adesea pe Kate că se apleacă până la nivelul celor mici, ca să-i poată privi în ochi și a-i face să înțeleagă că ea e tot timpul aproape de ei. Atunci când se află la nivelul lor, mesajul pe care Kate îl are de transmis se înțelege mai repede și mai bine. Le spune ce au greșit și îi ascultă să vadă ce au de zis. Ea și William sunt foarte tactili, am văzut, de-a lungul anilor, multe imagini cu ei ținându-și de mână copiii, ducându-i la școală, plimbându-se împreună cu bicicleta”, a declarat expertul regal.

Mai multe pentru tine...

5 - Le ascultă punctul de vedere

Cei trei prinți trebuie să stea adesea cuminți și să nu se miște de pe loc, în timpul unui eveniment, iar acest lucru e destul de greu de făcut când ești mic. Când George, Charlotte și Louis devin agitați, Kate îi ascultă și caută să afle ce i-a supărat.

„În loc să le spună să stea cuminți, ea spune: «Știu că e obositor, știu că e plictisitor, dar, într-o oră, o să poți mânca pui Shanghai după pofta inimii.” Încearcă, de fiecare dată, să se înțeleagă cu ei”, a conchis biograful regal.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG