Cele mai stylish prinţese sub 30 de ani

24 octombrie, 2016
FotorCreated jpeg

Moda regală din secolul nostru dă tonul. De la outfituri de zi extrem de trendy şi până la apariţiile elegante de la evenimetele oficiale, ţinutele prinţeselor sunt un etalon pentru femeia modernă. Iată câteva dintre tinerele cu sânge albastru sub 30 de ani care au “paginile” rezervate în revistele de modă…

 

Prinţesa Olimpia a Greciei

image

Născută în 1996, Olimpia, fiica prinţesei încoronate Marie-Chantal, se dovedeşte a fi una dintre cele mai glamouroase apariţii de pe scena socială. Studenta la Parsons, care locuieşte la New York, este extrem de sofisticată atunci când vine vorba de alegerea ţinutelor, designerul ei prefarat fiind Valentino.

image

Pauline Ducruet

image

Fiica prinţesei Stephanie, nepoata prinţesei Caroline de Monaco şi strănepoata lui Grace Kelly, are în spate o întreagă “moştenire” stilistică, ce îmbină cu succes strălucirea Hollywoodului cu eleganţa regală. Tânăra cu sânge albastru, Pauline, născută în 1994, are ceva din stilul tinerelor prezente la săptămânile celebre din capitalele modei.

image

Lady Amelia Windsor

image

Fiica Ducelui de Kent, Amelia, s-a născut în 1995 şi a câştigat un loc de vază în rândul fashionistelor mondiale după ce revista Tatler a declarat-o în acest an cea mai frumoasă membră a familie regale. Mulţi spun că dacă nu ar fi fost prinţesă, o carieră pe podiumurile de modă i s-ar fi potrivit mânuşă.

image

Regina Jetsun Pema a Bhutanului

image

Considerată drept style-iconul Orientului, Jetsun s-a născut în 1990 şi a câştigat acest titlu în timpul turneului regal al prinţesei Kate Middleton în Bhutan, când şi-a etalat cele mai frumoase şi mai colorate ţinute. Tânăra regină are o pasiune pentru portul tradiţional, dar şi pentru accesorii precum stilettos sau bijuterii elegante.

Prinţesa Iman a Iordaniei

image

Regina Iordaniei, Rania, are acum şi o “concurenţă” de temut în persoana fiicei sale, Iman. Născută în 1996, aceasta îşi face deja apariţia la evenimentele importante, purtând ţinute sofisticate, de designer.

Prinţesa Alexandra de Hanovra

image

Încă o adolescentă, nepoate prinţesei Grace, Alexandra, s-a născut în 1999 şi abia acum îşi descoperă stilul. Este încă la vârsta la care rochiile lungi, din tul sunt alegerea perfectă pentru apariţiile oficiale. În timpul liber, însă, aceasta adoptă ţinute casual şi preferă pantalonii.

Prinţesele Beatrice şi Eugenie

image

Prinţesa Beatrice, născută în 1988 şi tânăra ei soră, prinţesa Eugenie, născută în 1990, sunt recunoscute ca având stiluri complementare, dar contrastante. Eugenie adoptă ţinute mai clasice, în timp ce sora ei mai mare, Beatrice, preferă să fie în pas cu moda, abordând un stil mai îndrăzneţ.

image

Prinţesa Alexandra de Luxembourg

image

Născută în 1991, Alexandra este singura fiică a Ducelui Henri şi a Ducesei Maria Teresa, aceasta având patru fraţi. Stilul ei este destul de conservator, preferând adesea ţinute inspirate din moda anilor ’20.

image

Foto: Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg