Charles a jignit-o pe Diana chiar și după a doua naștere

10 ianuarie, 2023
Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)

Prințul Harry susține în memoriile sale, „Spare”, că Regele Charles al III-lea i-a spus Prințesei Diana că munca lui a fost „terminată” imediat după nașterea celui de-al doilea copil, în 1984.

Harry scrie că, în ziua în care s-a născut, tatăl său a sărbătorit vestea „minunată” spunându-i Dianei: „Acum mi-ai dat un moștenitor și o rezervă. Munca este gata".

Presupusul citat se referă la linia de succesiune a familiei regale britanice, fiul cel mare al lui Charles, Prințul William, fiind primul în linia de succesiune la tron ​​și, prin urmare, moștenitorul”.

Între timp, cel de-al doilea fiu al său, Harry, a fost etichetat „de rezervă”.

Acum, că William s-a căsătorit cu Kate Middleton și a primit trei copii – Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani, Harry este al cincilea la rândul său la tron.

Memoriile mult așteptate ale Prințului Harry au creat o dramă în sânul familiei regale. De această dată,  Prințul face mai multe afirmații bombă despre rudele sale.

Printre altele, Harry îi acuză pe William și Kate, ambii în vârstă de 40 de ani, că au jucat un rol în decizia sa infama de a purta o uniformă nazistă la o petrecere în 2005. 

Costumul lui Harry a provocat reacții serioase, ducele susținând în documentarul de pe Netflix că a fost una dintre cele mai mari greșeli din viața sa. Ba mai mult, Prințul susține că William l-a atacat după ce au avut o ceartă aprinsă pe seama soției sale, Meghan Markle, în 2019.

William a descis-o pe actrița din „Suits” ca fiind „dificilă”, „nepoliticosă” și „necioplită” în timpul incidentului din Nottingham Cottage.

Prințul de Wales s-ar fi aruncat rapid asupra fratelui său în mijlocul conflictului iscat: „M-a prins de guler, mi-a rupt colierul și m-a trântit la podea”, scrie Harry.

„Am aterizat pe castronul câinelui, care mi-a crăpat sub spate, bucățile tăindu-mă”, adaugă el. „Am stat acolo o clipă, năucit, apoi m-am ridicat în picioare și i-am spus să iasă”.

Ducele și ducesa de Sussex s-au îndepărtat de familia regală în 2020, când s-au mutat în California cu fiul Archie, de 3 ani, și fiica Lilibet, de un ani. De la ieșirea din familia regală, tensiunile au fost mari între Harry și fratele său, precum și între el și Charles. .

Mai multe pentru tine...

„Apropiații Regelui insistă că el a arătat întotdeauna clar cât de mult își iubește ambii copii, menținând canalele de comunicare deschise în ultimii ani, în ciuda numeroaselor atacuri din California”, au declarat recent surse pentru Telegraph.  

 Cei din interior au remarcat că relația lui Harry cu Charles a fost „ocazional tensionată”, dar monarhul a „reiterat că ușa lui rămâne deschisă și că ducele și Meghan Markle sunt bineveniți în orice moment”.

Se pare că Harry și fosta actriță, în vârstă de 41 de ani, sunt invitați la încoronarea Regelui Charles, dar ducele a refuzat să confirme prezența.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg