Prințesa Diana purta copilul lui Dodi Al Fayed și asta i-a adus sfârșitul?

28 noiembrie, 2022
printesa diana

Au trecut mai bine de două decenii de când Pințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, au murit într-un accident de mașină, dar noi lucruri ies acum la iveală.

Potrivit tatălui lui Al Fayed, Mohamed Al Fayed, agenții de informații americani au folosit sateliți pentru a asculta conversația pe care Diana și Dodi o aveau în vehiculul lor și așa ar fi aflat că cei doi urmau să devină părinți.

"Adevărul va ieși la iveală într-o zi. Dovezile vor arăta că urma să aibă un copil cu fiul meu", insistă Mohamed. „Cred că Diana a fost ucisă pentru că aștepta un copil cu un musulman”.

În mod tradițional, o autopsie ar fi dovedit dacă Prințesa purta sau nu un copil, dar Mohamed a declarat că organele i-au fost prelevate aproape imediat după ce a fost declarată decedată.

Potrivit anchetatorilor lui Mohamed, există peste 100 de documente și casete clasificate care documentează povestea de dragoste a Dianei, iar acestea sunt stocate într-un seif din Fort Meade, sediul clandestin al Agenției Naționale de Securitate (NSA).

Mohamed cere acum NSA să dea înregistrările audio noului legist regal, dr. Michael Burgess , care urmează să analizeze problema morții Dianei.

Mai multe pentru tine...

Prietenul lui Mohamed susține că echipa sa de securitate le-a cerut oficialilor guvernamentali americani să facă publice casetele: „Dr. Burgess nu programează ancheta până anul viitor, așa că este suficient timp".

O altă persoană din interior insistă că Diana era spionată, deoarece familia regală era îngrijorată de noua ei relație, având în vedere maniera infamă în care ea și fostul ei soț, Regele Charles au divorțat.

Mohamed mai spune că aceste casete vor arăta, de asemenea, seriozitatea poveștii dintre Diana și Dodi, precum și scandalul din familia regală.

„ Plănuiau să se căsătorească, iar Dodi îi cumpărase un inel de logodnă, casetele vor dezvălui asta”, mai spune o sursă. „Conțin, de asemenea, conversații extrem de sensibile, în care își spune părerea despre fostul ei socru, Prințul Philip,  dă detalii despre aventura ei anterioară cu maiorul James Hewitt . Aceasta este singura modalitate de a dovedi că Diana așteapta copilul lui Dodi”.



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg