Charles nu se mai culca cu Diana cu mult înainte de divorț și o ironiza: "S-ar putea să fiu gay!"

3 noiembrie, 2022
diana si charles profi7 jpg

Căsnicia nefericită a lui Charles cu Diana a fost atât de „inflamabilă” încât cei care le asigurau protecția se temeau că cineva va fi rănit.

Unul dintre valeții lui Charles își amintește că a văzut-o pe Prințesa Diana „aruncând epitete și batjocorind obsesia soțului ei pentru Camilla”, scrie Christopher Andersen în cartea „ The King: The Life of Charles lll”, care apare pe 8 noiembrie.

Valetul a văzut cum Diana „își urmărea literalmente soțul, pe holuri, pe scări și din cameră în cameră” după retragerea lui Charles la Highgrove House, scrie Andersen.

„De ce nu te culci cu mine?” Se spune că l-a întrebat Diana pe soțul ei, care a oprit relația lor sexuală de la nașterea prințului Harry, în 1984.

Prințul Charles i-a dat un răspuns sarcastic: „Nu știu, dragă. Cred că aș putea fi gay”.

În timpul unor certuri aprinse, Charles a cerut copilăresc să i se acorde respectul pe care a simțit că poziția lui îl merită, potrivit cărții. "Știi cine sunt?” i-a spus el soției lui.

„Prințesa Diana a avut un răspuns pe măsură. „Nu vei fi niciodată rege!” i-a strigat. „William îi va succeda mamei tale. Mă voi ocupa de asta”.

Tensiunea din casa regală a crescut odată cu trecerea timpului.

„Confruntările dintre Diana și Charles erau atât de crude încât „violența părea inevitabilă”, notează un bodyguard în carte.

Mai multe pentru tine...

Atmosfera era atât de încărcată, încât cei care le asigurau paza se străduiau să țină sub observație puștile și pistoale care se aflau în casă.

„Detectivii însărcinați cu protejarea membrilor familiei regale erau profund îngrijorați de faptul că „în focul furiei”, oricare dintre aceștia ar fi putut folosi o armă pentru a se sinucide sau a ucide”, scrie Andersen.

Prințesa Diana și Prințul Charles,  care s-au căsătorit în 1981, au fost nefericiți înainte de nunta lor de basm. Charles ar fi simțit presiune din partea tatălui său, Prințul Philip, care îl voia căsătorit, și a fost supărat că Diana a chicotit în timpul cererii, numindu-i mai târziu reacția „juvenilă și tulburătoare”.

Diana, care era cu 12 ani mai tânără, și-a dat seama curând că logodnicul ei era îndrăgostit de amanta lui, Camilla Parker-Bowles.

„De furie și frustrare, mirii au plâns separat în noaptea dinaintea nunții”, scrie Andersen.

Cei doi s-au separat în cele din urmă în 1992 și au divorțat în 1996.  Un an mai târziu, Diana a murit într-un accident de mașină. Avea doar 36 de ani.Recente pe Ok! Magazine

regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg
kate si william