Persoana din familia regală care și-a dorit ca Regele Charles să o aibă amantă pe Camilla, dar să nu divorțeze de Diana

1 noiembrie, 2022
camilla si charles profi jpg

Regele Charles și Camilla s-au căsătorit după 30 de ani de la prima întâlnire și după ce amândoi au avut copii cu primii soți.

Charles și Camilla s- au căsătorit civil în aprilie 2005, la șapte ani după ce au apărut pentru prima dată împreună în public și după o lungă campanie de PR pentru a câștiga sprijinul publicului britanic. Chiar dacă familia regală a acceptat-o încet pe Camilla, cei doi și-au unit destinele abia după moartea Elisabetei, Regina Mamă. Expertul regal Ingrid Seward spune că bunica regelui s-a opus relației și nu ar fi aprobat ca perechea să se căsătorească.

„Când Camilla și Charles și-au făcut relația mai formală, Regina Mamă nu a fost deloc mulțumită. Charles nu s-ar fi căsătorit niciodată cu Camilla dacă bunica lui ar fi fost în viață”, spune Seward.

Autorul american Christopher Anderson scria la scurt timp după moartea Reginei mame:

„Reginei mamă nu i-a plăcut Diana, dar se pare că a dezaprobat-o și mai mult pe Camilla. Și dacă Regina s-a resemnat după moartea Dianei cu o eventuală căsătorie între Charles și Camilla, se pare că nu a susținut-o atâta timp cât mama ei era în viață”.

Se crede că Regina Mamă a fost foarte critică față de relația dintre Charles și Camilla încă din anii 1970.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui meci de polo și s-au întâlnit până când regalul a plecat pentru opt luni cu Royal Navy, perioadă în care Camilla s-a îndrăgostit de căpitanul Andrew Parker-Bowles și, în cele din urmă, s-a căsătorit cu el.

camilla so sotul jpg

Deși se dorea ca moștenitorul tronului să se însoare, Camilla a fost considerată nepotrivită,

Se știe că Regele a avut o relație strânsă cu bunica sa, iar autorii regali spun că ea a jucat un rol cheie în aranjarea căsătoriei lui cu Prințesa Diana.

„Ca bunică, fusese foarte apropiată de Charles și se spune că a jucat un rol important în aranjarea căsătoriei dintre Charles și Diana. Bunica Dianei, Lady Fermoy, a fost prietena Reginei Mame. Se asemănau și ele au gândit asta”, menționează Tom Quinn în cartea sa, The Queen Mother.

Mai multe pentru tine...

Chiar dacă mariajul Prințului Charles cu Diana începuse să se prăbușească,  Regina Mamă își dorea ca nepotul său să își mențină relația extraconjugală, dar să rămână căsătorit cu soția sa.

 „Regina-mamă a discutat cu Charles despre relația cu Camilla și nu putea înțelege cu adevărat de ce Charles nu putea să aibă o amantă, dar să nu divorțeze” , spune Tom Quinn.

„Dar ea a calculat greșit, pentru că nu mai era ceva care putea funcționa bine. Regina Mamă se amesteca în lucruri pe care nu le înțelegea complet”.

Se pare că Regina Mamă și-a sfătuit nepotul să se asigure că relația lui nu va evolua într-un scandal și i-a vorbit despre impactul relației dintre Edward al VII-lea și Wallis Simpson.

Urmând aceeași abordare pe care a avut-o cu soția cumnatului ei în urma abdicării, nu i-a plăcut nici ca numele Camillei să fie menționat în prezența ei.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg