Persoana din familia regală care și-a dorit ca Regele Charles să o aibă amantă pe Camilla, dar să nu divorțeze de Diana

1 noiembrie, 2022
camilla si charles profi jpg

Regele Charles și Camilla s-au căsătorit după 30 de ani de la prima întâlnire și după ce amândoi au avut copii cu primii soți.

Charles și Camilla s- au căsătorit civil în aprilie 2005, la șapte ani după ce au apărut pentru prima dată împreună în public și după o lungă campanie de PR pentru a câștiga sprijinul publicului britanic. Chiar dacă familia regală a acceptat-o încet pe Camilla, cei doi și-au unit destinele abia după moartea Elisabetei, Regina Mamă. Expertul regal Ingrid Seward spune că bunica regelui s-a opus relației și nu ar fi aprobat ca perechea să se căsătorească.

„Când Camilla și Charles și-au făcut relația mai formală, Regina Mamă nu a fost deloc mulțumită. Charles nu s-ar fi căsătorit niciodată cu Camilla dacă bunica lui ar fi fost în viață”, spune Seward.

Autorul american Christopher Anderson scria la scurt timp după moartea Reginei mame:

„Reginei mamă nu i-a plăcut Diana, dar se pare că a dezaprobat-o și mai mult pe Camilla. Și dacă Regina s-a resemnat după moartea Dianei cu o eventuală căsătorie între Charles și Camilla, se pare că nu a susținut-o atâta timp cât mama ei era în viață”.

Se crede că Regina Mamă a fost foarte critică față de relația dintre Charles și Camilla încă din anii 1970.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui meci de polo și s-au întâlnit până când regalul a plecat pentru opt luni cu Royal Navy, perioadă în care Camilla s-a îndrăgostit de căpitanul Andrew Parker-Bowles și, în cele din urmă, s-a căsătorit cu el.

camilla so sotul jpg

Deși se dorea ca moștenitorul tronului să se însoare, Camilla a fost considerată nepotrivită,

Se știe că Regele a avut o relație strânsă cu bunica sa, iar autorii regali spun că ea a jucat un rol cheie în aranjarea căsătoriei lui cu Prințesa Diana.

„Ca bunică, fusese foarte apropiată de Charles și se spune că a jucat un rol important în aranjarea căsătoriei dintre Charles și Diana. Bunica Dianei, Lady Fermoy, a fost prietena Reginei Mame. Se asemănau și ele au gândit asta”, menționează Tom Quinn în cartea sa, The Queen Mother.

Mai multe pentru tine...

Chiar dacă mariajul Prințului Charles cu Diana începuse să se prăbușească,  Regina Mamă își dorea ca nepotul său să își mențină relația extraconjugală, dar să rămână căsătorit cu soția sa.

 „Regina-mamă a discutat cu Charles despre relația cu Camilla și nu putea înțelege cu adevărat de ce Charles nu putea să aibă o amantă, dar să nu divorțeze” , spune Tom Quinn.

„Dar ea a calculat greșit, pentru că nu mai era ceva care putea funcționa bine. Regina Mamă se amesteca în lucruri pe care nu le înțelegea complet”.

Se pare că Regina Mamă și-a sfătuit nepotul să se asigure că relația lui nu va evolua într-un scandal și i-a vorbit despre impactul relației dintre Edward al VII-lea și Wallis Simpson.

Urmând aceeași abordare pe care a avut-o cu soția cumnatului ei în urma abdicării, nu i-a plăcut nici ca numele Camillei să fie menționat în prezența ei.Recente pe Ok! Magazine

kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg