Camilla a dezvăluit care este talentul neobișnuit al Regelui Charles. De ce îl adoră nepoții

1 noiembrie, 2022
charles si camilla

Regele Charles are legături strânse cu fiecare dintre cei cinci nepoți ai săi, iar soția sa Camilla a mărturisit cum este monarhul ca bunic și ce talente neobișnuite are.

Într-un interviu acordat revistei Telegraph, Camilla a dezvăluit cum se poartă monarhul cu nepoții săi. 

„Are simțul umorului foarte bine dezvoltat. E foarte amuzant și un bun imitator. El poate imita oamenii, are un foarte bun accent” 

Regina Consortă și-a lăudat și soțul ca bunic, mărturisind că nepoții „îl adoră” și se bucură de capacitatea naturală a monarhului de a-i face să râdă, ceea ce îl face adesea să se târască pe podea cu ei și să le arate lucruri prin grădină. 

Charles are cinci nepoți – copiii Prințul William și Kate, Prințul George, în vârstă de nouă ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis în vârstă de patru ani și cei doi copii ai Prințului Harry cu Meghan Markle. Archie Harrison, în vârstă de trei ani, și Lilibet Diana, în vârstă de un an. 

Regele a vorbit anterior despre experiența sa ca bunic: „Este o parte diferită a vieții tale. Lucrul grozav este să îți încurajezi nepoții. Arată-le lucruri care să le atragă interesul. Bunica mea a făcut asta, a fost minunată. Este important să se creeze o legătură când sunt foarte tineri” .

Când Louis, al treilea nepot regal, s-a născut în 2018, Charles a spus: „Este o mare bucurie că am un alt nepot , singura problemă e că nu știu cum voi ține pasul cu ei”.

Într-un documentar BBC care marca aniversarea lui Charles de la 70 de ani, Prințul de Wales de atunci era văzut jucându-se cu Louis.  „Se așază în genunchi și se târăște cu ei ore în șir, scot zgomote amuzante și râd” , mărturisea Camilla.

„Este excepțional de bun cu copiii și bebelușii. Îi place să-i facă să râdă, să îi scotă în grădină și să le arate lucruri”.

„Bunicul Wales”, așa cum îl numesc copiii din Țara Galilor, are o legătură strânsă cu fiecare dintre nepoții săi. 

Charles împărtășește dragostea pentru natură împreună cu nepoții săi. El a făcut ceva special pentru a marca faptul că a devenit bunic pentru prima oară, în 2013 , când s-a născut George.

Regele a restaurat o casă în copac, la Highgrove, reședința sa privată din Gloucestershire, astfel încât nepotul său să se poată juca în ea în viitor. Casa în copac a fost construită inițial în 1989 pentru a șaptea aniversare a lui William și a fost numită Hollyrood House după reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a.

Mai multe pentru tine...

Charlotte pare însă să ocupe un loc special în inima lui. Când prima lui nepoată s-a născut în 2015, Charles a trăit o emoție intensă: „Speram să am o nepoată – cineva care să aibă grijă de mine când voi fi foarte bătrân”, a spus el. 

Chiar dacă a petrecut mai puțin timp cu Archie și Lilibet, fiindcă locuiesc în California, Regele menține o relație cu copiii fiului său mai mic. 

Soții Sussex au renunțat la rolurile lor în cadrul familiei regale și s-au mutat în SUA în martie 2020. Archie avea doar 10 luni la acea vreme, iar Lilibet a venit pe lume peste un an.Recente pe Ok! Magazine

Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg