Cine era celălalt Harry din viața Prințesei Diana? A devenit cel mai râvnit burlac!

14 iulie, 2023

Prințesa Diana ne-a părăsit demult, dar n-a luat cu ea toate secretele familiei. Cine este ruda regretatei Lady Di, care este adesea comparată cu Prințul Harry?

image

Nu e nicio glumă. I se spune „Harry-ușurelul” sau „Harry în versiunea ușurică/superficială” și asta pentru că seamănă destul de mult cu ruda lui mult mai cunoscută. Celălalt Harry din familia Prințesei Diana este, de fapt Louis Spencer, vicecontele Althorp, verișorul lui Harry cu care prințul seamănă la culoarea părului.   

Louis sau „Harry Lite” – cum i se spune în engleză – este moștenitorul tatălui său, contele Spencer și fratele Prințesei Diana, și are 29 de ani. Tocmai pentru că are trecută averea contelui pe numele său, a fost desemnat și „cel mai râvnit burlac din lume”.

Roșcovanul de 29 de ani este fiul cel mare al Contelui Spencer și va moșteni întreaga proprietate de 13.500 de hectare a familiei, în timp ce surorile lui nu primesc nimic. Așa este legea la ei și familia britanică o respectă la literă.

„Harry-ușurelul” a crescut în Africa de Sud, după divorțul părinților lui, unde a urmat Colegiul Diocesan din Cape Town, o instituție de învățământ scumpă, unde tariful anual se ridică la 13.955 de lire sterline.

image

Pe durata întregii sale șederi în Africa de Sud, verișorul Prințului Harry a fost ținut într-un con de umbră, însă simplul fapt că este moștenitorul unei averi considerabile l-a propulsat în lumina reflectoarelor.

Tatler l-a descris pe roșcovanul „Harry Lite” ca fiind „înalt și foarte atrăgător”, însă Louis încearcă să rămână discret în ciuda popularitărții lui crescânde. După ce s-a mutat în Londra și-a absolvit Universitatea Edinburgh, vicecontele și-a șters conturile de pe social media.

Spre deosebire de surorile lui mai mari, modelul D&G Lady Kitty și preferatele revistelor fashion Lady Amelia și Lady Eliza, Louis nu este prezent online și evită pe cât posibil evenimentele de mare anvergură. Timiditatea sa e cu atât mai ciudată cu cât a ales o prefesie explozivă – vrea să devină actor.  

image
Mai multe pentru tine...

Prima lui apariție răsunătoare a avut loc la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în aprilie 2011, dar e posibil să nu-l fi observat nimeni pentru că a fost cu siguranță eclipsat de surorile lui superbe.

Patru ani mai târziu, a apărut iar în social media din simplul motiv că Nicki Minaj a postat o fotografie cu el pe contul ei de Instagram. „Ia uitați-vă la poza de la nunta noastră!”, a spus cântăreața spre amuzamentul fanilor ei, care au încurajat asocierea vedetei cu un artistocrat așa de atrăgător.

Apoi, în 2021, și-a condus sora la altar, în locul tatălui lor, lucru care l-a adus iar în prim planpe viceconte. Dar, de-atunci, a dispărut în conul său de umbră, unde se simte atât de bine. Păcat, Harry Lite, păcat!

foto - Twitter, Instagram, GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg