Cum își crește Kate unica fiică. Ce o încurajează pe Charlotte să facă?

22 februarie, 2023

Având în vedere toată expunerea mediatică la care sunt supuși membrii familiei regale britanice, uităm adesea că sunt și ei... o familie și se confruntă adesea cu toate problemele cu care se confruntă restul muritorilor de rând.

image

Un membru marcant al familiei regale este Prințesa de Wales, iar relația cu unica ei fiică atrage atenția publicului și a presei de multe ori. La numai 13 luni după nașterea Prințului George, Kate Middleton și Prințul William au făcut anunțul că așteaptă un nou copil. După ce a venit pe lume Charlotte, mămica ei a descris sarcina avută cu ea ca fiind „de-a dreptul nesuferită”.

„Mi-a fost foarte rău. Nu mâncam ceea ce trebuia să mănânc și, cu toate astea, fătul și-a luat tot ceea ce trebuia să-și ia din corpul meu pentru a se dezvolta noua viață, lucru care mi se pare fascinant!”, a dezvăluit Kate în public, iar Hello! a preluat declarația ei.

Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015 și a întregit perfect familia sa. Într-un interviu rar, Prințul William a vorbit despre tactica adoptată de Kate cu fiica lor, Charlotte. Cu toate că micuța prințesă n-avea mai mult de doi ani atunci, părinții ei erau preocupați de dezvoltarea ei emoțională.

„Catherine și cu mine suntem de acord că ne dorim ca George și Charlotte să crească fiind capabili să vorbească despre sentimentele lor. Inteligența emoțională este esențială pentru noi în încercarea noastră de-a gestiona complexitățile vieții și relațiile interumane”, a pus prințul punctul pe i.

Kate este o mămică implicată mult în creșterea copiilor ei. Nu-i de mirare că cei trei copii o copiază mult pe mama lor. Charlotte, de pildă, a preluat de la Catherine pasiunea pentru dans și micuța este deja înscrisă la cursurile de dans, după cum ne informează Town & Country.

Mândrul tătic a ținut să precizeze cât de mult îi place fetiței lui să danseze. „Mama adora dansul, era o dansatoare minunată!”, a punctat William pasiunea comună a Prințesei Diana și a fiicei sale, Charlotte.

image

E limpede că cei mici n-au o viață normală odată ce se nasc într-o familie regală. Merg la evenimente și-și fac debutul public încă de la câteva ore de viață, mai ceva ca vedetele de la Hollywood. Însă Middleton vrea să se asigure că cei trei copii ai ei duc o viață destul de obișnuită.

„Nu există formalități în sânul familiei lor”, a spus un apropiat de-ai prinților de Wales. „Pur și simplu, sunt ca orice altă familie care ia prânzul împreună. George și Charlotte își mâncau preparatele făcute în casă în timp ce se mai jucau cu jucăriile lor”, a continuat să povestească sursa respectivă.

Pe vremea când locuiau la țară, viața micuței Charlotte era plină de activități artistice și meșteșugărești. Prințesei îi plăcea mult să urmărească desenul animat „Peppa Pig”. „Am zice că William și Kate ar trebui să aibă o armată de bone regale și menajere, care să-i ajute non stop, dar erau doar ei și copiii”, a dezvăluit musafirul care i-a vizitat în fosta lor reședință.

Mai multe pentru tine...

Charlotte o imită atât de mult pe mama ei, încât am văzut cu toții cum se joacă cu codița ei, exact ca Middleton, atunci când nivelul stresului este mai ridicat. Prințesa este expresivă, dinamică și destul de stăpână pe sine, exact ca mama ei.  

Prezentă la Commonwealth Games, în 2022, am putut urmări cu toții cum interacționează mama și fiica. „Kate a folosit câteva gesturi foarte expresive, în încercarea de a-i crește entuziasmul fetiței, anticiparea în privința sportului pe care-l urmăreau. După aceea, Kate s-a așezat mai bine pe scaunul ei și a urmărit și ea jocul relaxată”, descrie Express întregul moment mamă-fiică. „Este vizibil cum între cele două se construiește o prietenie frumoasă”, a conchis publicația.

Foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg