Darul pe care Camilla i l-a făcut lui Kate Middleton la nuntă are o semnificație specială, dar Ducesa nu îl poartă niciodată

8 iulie, 2022
fet1 jpg

Ducesa de Cornwall i-a dăruit lui Kate Middleton o brățară uimitoare cu o semnificație specială pentru a marca căsătoria ei cu Prințul William, dar bijuteria a atras câteva comparații controversate.

Kate și Prințul William au primit o mulțime de cadouri atunci când s-au căsătorit în 2011, dar unul dintre cadourile de la nuntă era deosebit și venea de la noua ei soacră Camilla, ducesa de Cornwall.

Se știe că soția lui Charles i-a dăruit lui Kate o brățară din aur cu zale cu gravuri ascunse.

Pe o parte a discului, Camilla era gravată monograma ei personală, un „C” cu o coroană, în timp ce pe cealaltă parte era monograma „C” a lui Kate.

Kate a fost văzută purtând frumoasa piesă la Wimbledon, la câteva luni după nuntă, și în timpul călătoriei regale în SUA, în 2011.

Brățara a fost modalitatea prin care Camilla i-a făcut lui Kate primirea în familia regală, dar ducesa nu a fost văzută purtând brățara în public în ultimii ani.

Kate are o mulțime de brățări din care poate să aleagă, pe lângă piesele din colecțiile de bijuterii ale Reginei și ale regretatei Prințese Diana.

fet2 jpg

Unii comentatori regali nu au ratat momentul și au comentat brățara și asemănările sale cu inițialele „CC” ale lui Charles și Camilla, care au stârnit controverse în timpul căsătoriei lui Charles cu Prințesa Diana.

În luna de miere cu Diana din 1981, Charles a avut o pereche de butoni cu  inițiala„C”, care îi fuseseră dăruiți de Camilla.

Deși Kate nu tinde să mai poarte cadoul de nuntă al Camillei, se știe că cele două femei au o relație apropiată.

Camilla apare în această lună în revista Country Life pentru a marca cea de-a 75-a aniversare, iar fotografiile care o prezintă în diferite ipostaze au fost realizate de soția lui William.

Kate este pasionată de fotografie și obișnuiește să facă adesea poze oficiale la zilele de naștere ale celor trei copii, Prințul George, Prințese Charlotte și Prințul Louis.

La angajamentele regale, relația caldă dintre Kate și Camilla iese în evidență,  cele două fiind surprinse adesea răzând. Anul acesta, la Jubileul Reginei, Kate și Camilla au împărțit, de asemenea, o trăsură cu cei trei copii Cambridge în timpul procesiunii regale.

Mai multe pentru tine...


Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg