Dependentă de mișcare. Ce sport face Kate Middleton la palat

27 ianuarie, 2023

Faimoasa mămică a trei copii a preluat tot mai multe responsabilități regale de când a devenit soția moștenitorului tronului britanic și arată minunat în tot acest timp. Cum se menține în formă?

image

Chiar și după ce a născut de trei ori, Prințesa de Wales nu a renunțat la a face tot ce-i stă în putință pentru a arăta bine. Și ne referim aici mai mult la silueta ei trasă ca prin inel decât la preocuparea de-a purta ținute deosebite. Astfel, a rămas activă și interesată de-a se menține suplă prin exerciții fizice, în ciuda rolului tot mai important pe care-l joacă în familia regală britanică și-a timpului ei limitat.

Conform celor susținute de biograful ei regal, Kate e o „sportivă împătimită”, care adoră să „joace tenis și hockey și să navigheze cu barca încă de la vârstă fragedă”. Dar nu numai sportul este inclus în rutina ei de antrenament.

O sursă regală a dezvăluit, în Daily Mail, că „Kate este obsedată de exerciții fizice”, combinând, în mod frecvent, elemente din CrossFit, exerciții aerobice, canotaj de interior, ridicare de greutăți și cardio, pe care le îmbună după cum consideră potrivit. Nici nu-i de mirare că arată atât de bine, nu?

image

Totuși, ca mamă, soție, activistă și membră marcantă a familiei regale britanice, prințesa nu are de fiecare dată timp ca să meargă la sală. Astfel, a ajuns la un compromis. Încearcă să facă cât mai multă mișcare acasă, la palat, fiind inspirată de cei trei copii ai ei, care sunt, cum altfel?!, extrem de activi.

De pildă, aleagă întruna după copii, îi ridică în brațe și face tot felul de activități fizice cu ei. În timpul unei vizite recente la Rugby Football Union, Kate Middleton a fost întrebată care este antrenamentul ei obișnuit din ultima vreme. Iar ea a recunoscut că cea mai mare parte a activității ei fizice provine de la simplul fapt că este părinte.

Editorul Rebecca English, de la Daily Mail Royal, a scris pe Twitter răspunsul pe care l-a primit de la viitoarea Regină a Marii Britanii: „Antrenamentul meu actual constă în a alerga după copii... de fiecare dată când pot să mai strecor câte un exercițiu, o fac... activitatea mea fizică constă și în a sări pe trambulină cu copiii mei înainte de-a merge la școală”, a dezvăluit Kate.

Mai multe pentru tine...

„Suntem tot timpul extrem de competitivi unii cu alții. Ei toți adoră să facă sport și Louis e înnebunit după rugby”, a ținut să adauge prințesa. Se pare că cei mici au moștenit pasiunea pe care o are Kate pentru sport, lucru care nu poate decât să le facă bine acum și în anii ce vor urma.  

Foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg