Deși și-a jurat că nu va mai călca în Anglia, Meghan ar putea reveni în curând în Regat

27 februarie, 2024

Se aude că Prințul Harry și-ar fi convins soția să se întoarcă în Marea Britanie, în ciuda faptului că Ducesa era împotriva mutării.

Peste Ocean e fericită, dar gândul de a reveni în Anglia o neliniștește pe Ducesă. FOTO: Profimedia
Peste Ocean e fericită, dar gândul de a reveni în Anglia o neliniștește pe Ducesă. FOTO: Profimedia

O sursă de peste Ocean spune că Ducii de Sussex ar putea reveni în Anglia în lunile următoare, poate chiar în luna mai. Ciudat ales momentul, fix la un an de la Încoronarea Regelui Charles, dar poate tocmai așa a reușit Prințul Harry să-și convingă soția să se întoarcă în Marea Britanie. Iar momentul e cu atât mai important cu cât Meghan Markle nu a mai pus piciorul în Marea Britanie de la funeraliile regretatei Regine Elisabeta a II-a, în septembrie 2022 și și-a jurat că „nu va mai pune niciodată piciorul în Anglia". Chiar și în cartea lui Omid Scobie, „Endgame”, s-a afirmat că Meghan „nu s-a simțit niciodată cu adevărat acasă" în Marea Britanie și că „nu vrea să mai pună niciodată piciorul în Anglia".

Dar acum, Meghan se va alătura soțului ei, în luna mai, și nu (doar) pentru a le da peste nas rudelor sale pin alianță, ci, oficial, pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, la Londra.

Sursa din anturajul celor doi a declarat pentru „OK!”: „Harry este foarte dornic ca întreaga sa familie să i se alăture. Este important pentru el ca ei să arate un front unit și să se concentreze pe construirea de punți cu restul Familiei Regale. Demersul de a readuce Jocurile Invictus în Marea Britanie este văzut ca o oportunitate pentru Prințul Harry și el este foarte dornic să profite de ea. El este ferm convins că Meghan și copiii i se vor alătura, dar cred că ea ar putea fi reticentă și cred că se simte foarte inconfortabil că va fi din nou în Marea Britanie."

Mai multe pentru tine...

Aceeași sursă a afirmat că ducele se află în prezent în „discuții la nivel guvernamental" pentru a se întoarce acasă pentru slujba care marchează cel de-al zecelea an al organizației caritabile, care va avea loc la Catedrala St Paul. Se spune că Harry speră foarte mult ca această călătorie să îi includă și pe cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg