Ducii de Sussex, ținta unei bombe nimicitoare la primavară. „Vor avea mari probleme!”

12 ianuarie, 2024

Meghan Markle și Prințul Harry vor avea mult de furcă anul acesta, după ce o bombă ațintită împotriva lor va exploda la primăvară.

Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Ducii de Sussex au fost avertizați de un expert regal că „lucruri mult mai grave li se vor întâmpla” odată ce va exploda o „nouă bombă” împotriva lor în lunile care urmează. Meghan și Harry au devenit subiect de glume la Globurile de Aur din acest an, cu toate că nici măcar n-au participat la marele eveniment.

Gazda galei, Jo Koy, a luat în râs cuplul chiar în timpul monologului de deschidere a Golden Globes 2024: „Harry și Meghan au fost plătiți milioane de dolari pentru absolut nimic. Și asta doar din partea Netflix”.

Iar acum scriitoarea Lady Colin Campbell vine să toarne gaz pe foc cu niște comentarii deloc plăcute la adresa viitorului cuplului regal. Întrebată cum le va merge ducilor anul acesta, Lady Colin a declarat pentru GB News următoarele: „Vă garantez că vor ajunge mult mai rău decât sunt acum! Așteptați puțin până la primăvară, când vor avea de-a face cu o bombă nimicitoare care va fi aruncată spre ei. Vor fi complet expuși până să vină vara, asta e tot ce vă pot spune”.

După care scriitoarea a ținut să mai adauge ceva: „Cred că vor avea așa mari probleme, e vorba despre ceva ce nici măcar nu vă puteți imagina”. Întrebată la ce se referă mai exact, autoarea de 74 de ani a răspuns: „Din păcate, nu pot să spun mai multe despre acest subiect. Dar, credeți-mă, știu despre ce vorbesc și știu și cine va lansa bomba”, a conchis aceasta.

Asemenea declarații fără precedent vin după un an în care Meghan și Harry n-au dus-o tocmai bine. În ultimele luni, cuplul regal a ajuns cuica bătăilor la Globurile de Aur de anul acesta, în serialul animat South Park, anul trecut, și după ce directorul Spotify a făcut niște comentarii deloc flatante la adresa podcastului pe care l-a avut Meghan Markle și la lipsa capacității ei de-a menține atenția publicului.

Mai multe pentru tine...

Mai mult, acum Prințul Harry este luat peste picior după ce numele lui a fost inclus în lista unor „eroi ai Aviației” într-o gală ce va fi prezentată de actorul John Travolta. Mai mulți militari s-au simțit lezați de onorurile aduse prințului… în mod gratuit. Și adevărul e că ce a făcut Harry atât de lăudabil astfel încât să merite să fie pus la același nivel cu Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe Lună?

De-abia așteptăm noile dezvăluiri despre perechea regală! După cum se pare, un nou scandal regal va apărea și, de data aceasta, Meghan și Harry vor fi vizați, nu vor mai fi ei cei care vor ieși la atac!

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg