Harry, umilit de William la un eveniment. Nici acum nu și-a iertat fratele!

6 ianuarie, 2024

În urmă cu mai mulți ani, Prințul Harry a afăcut un atac de panică, iar fratele lui cel mare, William, a avut o reacție care l-a „distrus” pe fiul cel mic al Regelui Charles.

image

Ducele de Sussex a povestit, în autobiografia Rezerva, despre un incident, care l-a făcut pe Harry să considere că William nu lua deloc în serios faptul că el nu avea destulă încredere în sine și se chinuia destul de mult în anumite circumstanțe.

În 2015, vorbitul în public era o adevărată provocare pentru fiul cel mic al regretatei Prințese Diana. De fapt, simplul fapt că trebuia să stea în fața mai multor oameni și să le vorbească îi creștea nivelul anxietății destul de mult. Cu toate că socializarea era parte importantă din responsabilitățile regale, el considera un adevărat chin să le vorbească oamenilor, asemenea experiențe creându-i adevărate atacuri de panică.

Harry a povestit despre teama de-a vorbi în public precizând că „cu câteva ore bune înaintea unui discurs sau a unei apariții publice eram fleașcă de transpirație”. Mai mult de-atât, prințul era „incapabil să gândească, pentru că mintea mea era paralizată de teamă”, a adăugat acesta.

A existat o perioadă în viața Ducelui de Sussex, în care acesta a încercat să reducă semnificativ discursurile în fața mulțimilor de oameni sau chiar aparițiile publice. Însă, într-o ocazie anume, n-a reușit să scape de îndatoriri și a trebuit să urce pe scenă ca să le vorbească celor prezenți la un eveniment.

Cu toate că simțea că i se taie picioarele în timpul discursului ținut, din cauza emoțiilor avute, Harry a reușit să-și țină discursul, iar, când a coborât de pe scenă, era transpirat tot. William l-a văzut și nu s-a putut abține să nu-l tachineze în privința transpirației lui excesive, lucru care i s-a părut lui Harry un gest de o insensibilitate cruntă.

image
Mai multe pentru tine...

Fratele lui mai mare l-a abordat râzând: „Harold! Uite-te la tine! Ești ud fleașcă!”, iar comentariul lui Harry despre reacția lui William a fost inclus în cartea Rezerva: „N-am înțeles reacția lui. El să reacționeze așa dintre toți oamenii posibili?! William a fost prezent la primul meu atac de panică. El cu Kate... Iar acum mă tachina?! Nici nu-mi puteam imagina cum de putea fi atât de insensibil...”, a scris Prințul Harry în cartea sa.

E limpede că nu s-a simțit deloc bine atunci și nici n-a uitat incidentul la maturitate, în ciuda trecerii timpului. Atlfel nu ar fi amintit de episodul regretabil în cartea pe care a scos-o pe piață fix acum un an, în ianuarie 2023.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg