De dragul copiilor ei, Prințesa Diana făcea ceva ce William nu putea suporta

4 ianuarie, 2024

Nu e niciun dubiu că regretata Prințesă Diana își iubea copiii nespus, iar acest lucru se traducea prin fiecare gest pe care-l făcea la adresa lui William și a lui Harry. Însă una dintre deciziile ei nu i-a convenit niciodată viitorului rege britanic…

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg

Lady Di era complet implicată în creșterea băieților ei și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a le asigura prinților o copilărie cât mai normală chiar și la palat. Harry a vorbit, în autobiografia „Rezerva”, despre obiceiul pe care îl avea mama lui și care îi displăcea complet fratelui său mai mare.    

Se pare că Prințesa Diana adora să îi îmbrace la fel pe cei doi copii ai ei, însă William ura acest lucru. Harry a recunoscut în cartea sa că Prințul de Wales nu suporta că „cineva se gândea să ne ia pe amândoi la pachet, să ne ia ca un tot unitar”.  

În documentarul „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy”, lansat în 2017, cei doi frați regali au vorbit despre copilăria lor, iar garderoba băieților se asorta, de cele mai multe ori, cu ținuta pe care mama lor a purta.

„Chiar cred că ea se amuza copios atunci câne ne îmbrăca pe mine și pe William în cele mai ciudate haine posibile – care evident că se asemănau mult, dacă nu chiar erau identice”, a declarat Prințul Harry la un moment dat.

„Aveam tot felul de pantaloni scurți ciudați și niște încălțări cu cataramă. Când mă uit la astfel de fotografii cu noi doi, nu pot să nu mă întreb cum de ne făcea una ca asta nouă. Și bineînțeles că am ajuns la vârsta la care William a început să se împotrivească și să întrebe de ce trebuia să se îmbrace la fel ca fratele lui mai mic”, a continuat să povestească amuzat fiul cel mic al actualului rege britanic.

„Atunci am început să prostestez și eu și să spun: «Stați puțin! Dacă tu te îmbraci altfel, n-o să rămân eu singur îmbrăcat așa. E ridicol!»”, a încheiat Harry ceea ce avea de spus.

Adevărul e că publicul n-a apucat să-i vadă pe cei doi frați îmbrăcați identic de prea multe ori. De fapt, una dintre rarele ocazii în care așa ceva s-a întâmplat a fost la Trooping the Colour, cândva în copilăria lor, când amândoi purtau niște costumașe drăguțe.

Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Mai multe pentru tine...

Pe lângă faptul că William „nu suporta” să se îmbrace la fel ca fratele lui mai mic, atunci când au ajuns amândoi la școală, la Eton, Prințul de Wales i-a spus Ducelui de Sussex să se prefacă într-o anumită privință – că nu se cunosc unul pe altul.

„Timp de doi ani, el avea viața lui acolo, nu-l deranja niciun frate mai mic cu întrebări, nu intra nimeni în cercul lui social. Și, drept urmare, nu era dispus să renunțe la asta când am ajuns și eu pe-acolo”, a comentat Prințul Harry.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg