Duelul gemurilor de căpșuni! Ce replică dă Palatul Buckingham după lansarea produsului creat de Meghan

26 aprilie, 2024

Palatul Buckingham are o gamă variată de produse proprii la vânzare. Iar Ducesa de Sussex a început să le facă în SUA concurență.

FotoJet Meghan și gemul jpg

Palatul Buckingham vinde o mare varietate de mărfuri, inclusiv propria linie de gemuri, și cum săptămâna aceasta, Meghan Markle în calitate de noră a Regelui continuă să-și promoveze brandul American Riviera Orchard, trimițându-le celor mai apropiați prieteni un borcan personalizat de gem de căpșuni, primii regali care au scos la vânzare un gem de căpșuni natural s-au activat.

Ei bine, pe contul de Instagram al magazinului online al Palatului Buckingham a fost distribuit un material video explicit, despre cum arată gemul lor de căpșuni și în ce variante poate fi consumat.

Mai exact, se arată pe canalul regal, există patru moduri gustoase de a-l savura: ”Gemul nostru de căpșuni este realizat din cele mai bune fructe, o delicatesă pe care o poți consuma lângă unt și ceai, cu brânză, pe un corn sau pe pâine prăjită.”

Reacția vine la scurt timp după ce Chrissy Teigen și soțul ei John Legend i-au lăudat gemul Ducesei de Sussex, enumerând mai multe întrebuințări ale sale.

Familia regală își comercializează linia proprie de gemuri de ani de zile, iar Regele Charles a lansat gemul organic din domeniile Highgrove House în anii 1990. Borcanele lui au fost epuizate în zilele dinaintea apariției acestui clip postat de Palatul Buckingham, la doar câteva ore după ce Meghan Markle și-a dezvăluit primul produs al afacerii sale ce poartă denumirea de American Riviera Orchard.

Mai multe pentru tine...

Meghan Markle și-a dezvăluit noua afacere în martie, când a lansat și un site web și o pagină de Instagram cu numele „American Riviera Orchard”. Atunci a apărut și un video promo în care fosta vedetă Suits se implica în diverse activități gospodărești într-o rochie neagră uimitoare.

Se pare că afacerea cu gemuri este una profitabilă, căci Meghan a renunțat la a se mai ocupa de podcastul pe care îl anunțase, cel puțin deocamdată.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg