Fără selfie-uri și cartofi la cină! Cum și-a schimbat Kate viața după nuntă

15 februarie, 2023

Cu toții am deplâns soarta lui Meghan Markle după ce a intrat în familia regală și… a dat de greu. Însă cum se descurcă Prințesa de Wales cu toate regulile pe care trebuie să le respecte în calitate de membră activă a familiei regale britanice?

image

Pare un vis devenit realitate să-ți găsești prințul și să devii prințesă. Însă viața la palat nu e numai despre ținute de gală, diademe cu diamante și covoare roșii. După nunta din 2011, dintre Kate Middleton și Prințul William, întreaga viață a lui Kate s-a schimbat. Și nu toate aspectele noi sunt pozitive! Viitoarea Regină a Marii Britanii are restricții la mâncare, la ce spune și ce poartă în public.

De la renunțarea la anumite mâncăruri și la propriul salariu sau drept de vot, Middleton a trebuit să facă numeroase schimbări de când a devenit soția Prințului William.

Familia regală britanică are multe restricții de respectat, dar una dintre cele mai ciudate are de-a face cu ce au ei voie să mănânce și ce nu. Fostul chef regal, Darren McGrady, a dezvăluit, în The Telegraph, că regretatei regine nu-i plăceau carbohidrații, lucru care limita mult meniul zilnic de la palat.

„Fără cartofi, orez sau paste” pentru membrii familiei regale britanice! Nu știm dacă regula a mai rămas valabilă după moartea Reginei Elisabeta a II-a, însă, după ea, a venit pe tron Charles al III-a, un rege mult mai capricios și mai țâfnos, care dă tonul și la cină.

Este o tradiție deja ca femeile din familia regală să se îmbrace modest și Kate respectă perfect tiparul regal. Astfel, odată ce părăsește palatul, Prințesa de Wales trebuie să arate într-un anumit fel. Are un million de reguli vestimentare de respectat.

Pe vremea reginei, Kate nu putea purta wedges, adică acele sandale cu toc înalt și talpă groasă. Vanity Fair ne informează că fostul monarh le ura pur și simplu. Bun, scoase de pe lista de cumpărături! Mai mult, prințesa trebuie să poarte dresuri tot timpul când se află în spațiul public, susține Women's Wear Daily, și Kate s-a obișnuit și cu asta de mult.

image
Mai multe pentru tine...

În ceea ce privește comportamentul ei, Middleton n-are voie să-și facă selfie-uri și nici să dețină vreo pagină personală pe rețelele sociale. De ce nu-ți poți face selfie-uri cu fanii în calitate de prințesă? Pentru că, din punct de vedere al siguranței, te apropii prea mult de alți oameni și situația poate deveni periculoasă și greu de controlat.

Probabil că din același motiv i se interzice prințesei să semneze și autografe. Pentru a-i menține în siguranță pe toți locatarii din Palatul Buckingham, e de preferat ca ei să nu semneze autografe nimănui. Un alt motiv e că semnăturile lor pot fi folosite ulterior în cine-știe-ce scopuri deloc lăudabile.

Nici măcar în cazul Regelui Charles nu se fac excepții! De fiecare dată când i se cere un autograf, acesta spune: „Îmi pare rău, nu mă lasă să fac asta!”. Scurt și cuprinzător, nu?

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg