Fashion faux pas. Meghan, prinsă pe picior greșit cu ținuta scumpă și neflatantă

28 martie, 2024

Ducesa de Sussex și soțul ei, Prințul Harry, au participat la un eveniment în Los Angeles după ce Meghan și-a lansat brandul de lifestyle și la numai câteva ore după anunțul lui Kate Middleton că are cancer. De data asta, n-a fost taxată atât pentru sincronizarea defectuoasă – că-și promovează brandul când cumnata ei este grav bolnavă – cât mai ales pentru ținuta aleasă…

image

Ducii de Sussex au participat la evenimentul Kinsey African American Art and History Collection din Stadionul SoFi din Los Angeles, unde au ținut un discurs despre istoria și arta realizată de persoanele de culoare.  

Moderatorul TV, Shaun Robinson, care s-a numărat printre participanții de seamă de la eveniment, a făcut publică o fotografie cu perechea regală în timp ce-și susțineau discursul. Într-un filmuleț, postat de Matheos Coelho, Meghan a fost auzită spunând următoarele: „Credeam că efectul este că ești vocal în privința succesului tău și că ei vor vedea ceea ce faci și vor spune că meriți. Să sperăm că se va ajunge la asta… așa că mulțumiri familiei Kinsey nu numai pentru acest incredibil…”.

Ce-i drept, nu prin vorbele rostite în fața microfonului s-a făcut remarcată fosta actriță americană, ci prin alegerea ei vestimentară. Ducesa a purtat o pelerină brodată cu motiv floral, de la Carolina Herrera, în valoare de 4.802 lire sterline. Meghan a asortat la pelerină o pereche de pantaloni negri, largi, și niște balerini în aceeași culoare.

Soția Prințului Harry și-a accesorizat ținuta cu niște cercei din aur, un ceas din aur de la Cartier, în valoare de 28.200 de dlire sterline, o brățară Love din aur, tot de la Cartier (de 7.050 de lire sterline), și o altă brățară tennis cu diamante, de la Ariel Gordon, în valoare de 4.400 de lire sterline.

image

Ceea ce a atras atenția e că întregul outfit nu-i flatează deloc silueta ducesei. Cineva a remarcat acest lucru pe Instagram: „Ador pelerina, dar nu-mi plan pantalonii largi de dedesubt, ea pare că se îneacă în tot outfitul”, în timp ce altcineva a taxat exact același lucru la ducesa atât de atentă, în mod normal, cu imaginea ei: „Îmi place de ea și pelerina ei, dar pantalonii nu sunt deloc ceea ce trebuie. Ar fi arătat bine cu pantaloni strânși pe picior, cu jeanși sau orice altceva, dar nu cu panalonii aceia”, a conchis altcineva.

Mai multe pentru tine...

Iar avalanșa de criciti s-a pornit: „Pelerina e minunată, dar pantalonii… sunt prea largi” sau „Nu-mi place cum s-a îmbrăcat, probabil că outfit-ul arată mai bine când îl vezi fizic, însă nu-mi dau seama deloc de detalii…”.

image

Cu alte cuvinte, Meghan Markle n-a mai primit laudele obișnuite în privința unei apariții publice reușite. După ce a slăbit simțitor, ne-am fi așteptat să continue să-și etaleze silueta minunată, însă pelerinele pe care le preferă de-o vreme încoace și o astfel de ținută care o acaparează cu totul și nu lasă la vedere nimic din talia ei suplă nu sunt deloc flatante. Dimpotrivă. Iar fanii regali n-au trecut cu vedere asemenea fashion faux pas.

foto - GettyImages, Instagram@msshaunrobinson, XRecente pe Ok! Magazine

Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Kate Middleton GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare  GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova  Casa Regala daneza, Instagram jpg
Kate Middleton William și Louis după naștere GettyImages 950373930 jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Prințul George, Prințul William foto  GettyImages jpg
Nikolai al Danemarcei, Nikolai de Monpezat si Benedikte Thoustrup in Noua Zeelanda  Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Regina Letizia Foto GettyImages (2) jpg
Regele și Regina Spaniei, Letizia și Sofia, GettyImages (3) jpg