Fashion faux pas. Meghan, prinsă pe picior greșit cu ținuta scumpă și neflatantă

28 martie, 2024

Ducesa de Sussex și soțul ei, Prințul Harry, au participat la un eveniment în Los Angeles după ce Meghan și-a lansat brandul de lifestyle și la numai câteva ore după anunțul lui Kate Middleton că are cancer. De data asta, n-a fost taxată atât pentru sincronizarea defectuoasă – că-și promovează brandul când cumnata ei este grav bolnavă – cât mai ales pentru ținuta aleasă…

image

Ducii de Sussex au participat la evenimentul Kinsey African American Art and History Collection din Stadionul SoFi din Los Angeles, unde au ținut un discurs despre istoria și arta realizată de persoanele de culoare.  

Moderatorul TV, Shaun Robinson, care s-a numărat printre participanții de seamă de la eveniment, a făcut publică o fotografie cu perechea regală în timp ce-și susțineau discursul. Într-un filmuleț, postat de Matheos Coelho, Meghan a fost auzită spunând următoarele: „Credeam că efectul este că ești vocal în privința succesului tău și că ei vor vedea ceea ce faci și vor spune că meriți. Să sperăm că se va ajunge la asta… așa că mulțumiri familiei Kinsey nu numai pentru acest incredibil…”.

Ce-i drept, nu prin vorbele rostite în fața microfonului s-a făcut remarcată fosta actriță americană, ci prin alegerea ei vestimentară. Ducesa a purtat o pelerină brodată cu motiv floral, de la Carolina Herrera, în valoare de 4.802 lire sterline. Meghan a asortat la pelerină o pereche de pantaloni negri, largi, și niște balerini în aceeași culoare.

Soția Prințului Harry și-a accesorizat ținuta cu niște cercei din aur, un ceas din aur de la Cartier, în valoare de 28.200 de dlire sterline, o brățară Love din aur, tot de la Cartier (de 7.050 de lire sterline), și o altă brățară tennis cu diamante, de la Ariel Gordon, în valoare de 4.400 de lire sterline.

image

Ceea ce a atras atenția e că întregul outfit nu-i flatează deloc silueta ducesei. Cineva a remarcat acest lucru pe Instagram: „Ador pelerina, dar nu-mi plan pantalonii largi de dedesubt, ea pare că se îneacă în tot outfitul”, în timp ce altcineva a taxat exact același lucru la ducesa atât de atentă, în mod normal, cu imaginea ei: „Îmi place de ea și pelerina ei, dar pantalonii nu sunt deloc ceea ce trebuie. Ar fi arătat bine cu pantaloni strânși pe picior, cu jeanși sau orice altceva, dar nu cu panalonii aceia”, a conchis altcineva.

Mai multe pentru tine...

Iar avalanșa de criciti s-a pornit: „Pelerina e minunată, dar pantalonii… sunt prea largi” sau „Nu-mi place cum s-a îmbrăcat, probabil că outfit-ul arată mai bine când îl vezi fizic, însă nu-mi dau seama deloc de detalii…”.

image

Cu alte cuvinte, Meghan Markle n-a mai primit laudele obișnuite în privința unei apariții publice reușite. După ce a slăbit simțitor, ne-am fi așteptat să continue să-și etaleze silueta minunată, însă pelerinele pe care le preferă de-o vreme încoace și o astfel de ținută care o acaparează cu totul și nu lasă la vedere nimic din talia ei suplă nu sunt deloc flatante. Dimpotrivă. Iar fanii regali n-au trecut cu vedere asemenea fashion faux pas.

foto - GettyImages, Instagram@msshaunrobinson, X



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg