Harry a aflat de ei și nu-i pasă? De ce păstrează tăcerea legat de Kate și Charles

19 ianuarie, 2024

Se pare că Prințul Harry a aflat despre problemele de sănătate ale tatălui său din presă și nu de la familia lui din Marea Britanie. Se repetă cumva istoria?

Sussex, Wales, Getty jpg

Ducele de Sussex a primit, totuși, un mesaj din partea Palatului Buckingham cu privire la diagnosticul acestuia de prostată mărită, însă, înainte de-a primi acest mesaj, Harry ar fi aflat din presă despre problemele de sănătate ale Regelui și operația pe care acesta urmează să o facă săptămâna viitoare, susține The Telegraph.

Harry nu s-a pronunțat, până în acest moment, cu privire la starea sănătății tatălui său, despre care am aflat cu toții pe 17 ianuarie, la ora 15.25, ora Marii Britanii, ceea ce înseamnă 7.25 dimineața în California, unde locuiește prințul.

Palatul Kensington a emis și el un comunicat de presă în aceeași zi, la ora 14.00, în care era precizat că Prințesa de Wales se află în spital, unde se recuperează după ce tocmai trecuse printr-o operație abdominală destul de serioasă, având în vedere perioada îndelungată în care Kate rămâne internată în spital.

Se pare că Harry are alte priorități acum. Se pregătește să fie numit „Legenda Aviației” astăzi, la o gala prezentată de John Travolta în Beverly Hills, California. Munca depusă de prinț în cadrul Fundației Invictus Games va fi, de asemenea, celebrată cu asemenea ocazie. Totuși, încă nu se știe dacă Ducii de Sussex vor participa la ceremonia respectivă sau nu.

Atât palatul, cât și reprezentantul Ducilor de Sussex au refuzat să comenteze despre tăcerea pe care o păstrează Harry cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă rudele lui. Se pare că nimeni nu-și dorește să creeze noi tensiuni în acest moment, lucru care s-a întâmplat cu vârf și îndesat în ultimele luni între Ducii de Sussex și familia regală britanică.

Situația actuală amintește de un moment asemănător, când Regina Elisabeta a II-a a murit, în septembrie 2022, iar Harry a primit crunta veste în timp ce se afla în zbor spre Scoția. Iar acum prințul a fost informat de palat, dar presa a luat-o înaintea tuturor și-a publicat vestea operațiilor lui Kate Middleton și a Regelui Charles înainte ca Harry să citească mesajul de la palat.

Deci aveam de-a face cu o nouă comunicare deficitară între Harry și palat? Se conturează cumva o nouă criză între prinț și familia lui britanică?

Kate Middleton și Meghan Markle, Getty (2) jpg
Mai multe pentru tine...

Prințesa de Wales se află, în acest moment, în spital, după ce a suferit o operație abdominală majoră, iar soțul ei, Prințul William, și părinții prințesei au vizitat-o pe pacienta regală și se concentrează exclusiv pe grija pe care i-o poartă lui Kate. Iar Regele Charles urmează să intre și el în sala de operație săptămâna viitoare.

Rămâne de văzut dacă Prințul Harry își va arăta azi fața la controversatul eveniment, unde e celebrat ca un „erou al Aviației”, alături de Neil Armstrong și alte nume remarcabile ale domeniului.

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg