În timp ce Kate se află în spital, apar speculații despre altă operație. A avut tumoare cerebrală?

18 ianuarie, 2024

Prințesa de Wales va petrece până la două săptămâni în spital după operația abdominală pe care a făcut-o, iar un corespondent regal ne atrage atenția asupra acestui amănunt semnificativ. Cât de serioasă e situația în care se află viitoarea regină și ce alte probleme medicale cu potențial periculos a mai întâmpinat ea?

image

Kate Middleton a fost internată într-un spital londonez în cursul zilei de 16 ianuarie pentru o intervenție chirugicală planificată și, după cum ne informează comunicatul de presă emis de Palatul Buckingham pe 17 ianuarie, viitoarea regină britanică va rămâne în spital între 10 și 14 zile.

După ce va fi externată, Catherine își va continua recuperarea acasă, la Windsor, și va absenta, în jur de trei luni, din spațiul public, ratând evenimente majore pentru familia regală britanică. Motivul pentru care Kate Middleton a fost operată nu se cunoaște, însă există voci care susțin că n-ar fi vorba despre cancer. Așa să fie oare?

În timp ce ne întrebăm cu toții ce se întâmplă cu viitoarea regină din Marea Britanie, putem trece în revistă dosarul medical al lui Kate, care a fost făcut public în aceste momente dificile pentru ea, și ce anume din istoricul ei medical reprezintă un posibil semnal de alarmă.

Cicatrice la cap

Fie că e un lucru știut de marele public sau nu, vă informăm că soția Prințului William are o cicatrice de 7,5 cm pe partea stângă a capului și a fost descoperită de presa britanică în 2011, când prințesa se afla la primul ei eveniment regal de una singură, la o cină formală în Clarence House.   

După ce jurnaliștii britanici au investigat situația, s-a aflat și adevărul. Nu trebuie să sărim cu supoziții de tot felul și să ne imaginăm scene de violență domestică între ea și soțul el presupus infidel la un moment dat în relația lor. Ci e de preferat să luăm drept bun ceea ce ne spun ziariștii britanici.

Se pare că Middleton s-a operat la cap când era mică, informație care a fost confirmată printr-o declarație oficială, care a explicat că „cicatricea are de-a face cu o operație făcută în copilărie”.

Ceea ce nu e trecut în dosarul ei medical oficial și a rămas o informație strict secretă este motivul efectuării unei operații la cap, în primii ani de viață ai prințesei. Asemenea detaliu a rămas discutat, la nivel de bârfă, ani la rând. Surse regale care au confirmat faptul că „operația a fost foarte serioasă” au refuzat să ofere și alte amănunte despre acest subiect delicat.

image

Medicii au început să discute despre posibilitatea ca Middleton să fie avut o tumoră la cap care să fi necesitat extirparea ei de urgență. În acest caz, e posibil ca actuala operație să fie la fel de serioasă și de îngrijorătoare.

A fost sau nu tumoră?

Un comentator regal a punctat cum nu se poate mai bine un aspect important – în zilele noastre, când medicina a făcut atâtea progrese și există intervenții laparoscopice care nu necesită o recuperare îndelungată și dificilă, Kate este ținută în spital aproape două săptămâni. Cu alte cuvinte, trebuie să fie ceva destul de grav ce a avut prințesa la nivel abdominal.

Mai multe pentru tine...

În ceea ce privește operația anterioară, chirurgii au ajuns la concluzia că cel mai probabil nu i s-a extirpat o tumoră craniană în copilărie. Însă, la fel de bine, e posibil ca această concluzie convenabilă să fi fost comandată de la palat, pentru liniștea populației.  

Ce-i drept, cel mai probabil noi nu vom afla prea curând adevărul gol-goluț, mai ales dacă e vorba despre vreo problemă cu potențial fatal sau destul de gravă. Oricum ar fi, îi dorim prințesei însănătoșire grabnică!

foto - GettyImages, Profimedia, Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg