Relația dintre Kate și Meghan, compromisă de la prima întâlnire, când ducesa s-a prezentat… desculță

11 ianuarie, 2024

Un expert regal e de părere că prietenia dintre Meghan Markle și Prințesa Catherine a fost compromisă încă de la început. Ce-a greșit Ducesa de Sussex?

Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

Soția Prințului Harry a luat o decizie surprinzătoare atunci când a întâlnit-o pe Kate Middleton pentru prima dată, iar acest lucru evidențiază diferența majoră dintre cele două cumnate regale, susține un expert regal.

Editorul de la Mail on Sunday, Charlotte Griffiths, a vorbit cu gazda emisiunii GB News, Mark Dolan, despre relația distanțată dintre Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex, susținând că o împăcare între cele două „e puțin probabilă”.

„N-au fost niciodată prietene cu adevărat. Cred că Kate s-au putea preface, dacă e nevoită să facă asta. Ca atunci când a murit Regina Elisabeta și a trebuit să meargă împreună cu Meghan să întâlnească mulțimile de oameni”, a declarat expertul regal.

„Atunci n-au fost prea convingătoare cele două, dar prințesa poate să fie mai convingătoare de-atât. Cred că Middleton a fost destul de rece cu Meghan și nici n-a reușit să se apropie de ea pe parcurs. Și nici Markle nu i-a oferit motive să facă asta. Meghan se aștepta să primească o îmbrățișare la prima lor întâlnire, dar s-a prezentat fără… încălțări în picioare”, a continuat aceasta să povestească.

Editorul britanic susține că, pentru prima întâlnire cu viitoarea Regină a Marii Britanii, e de așteptat să te prezinți încălțat. Griffiths e de părere că Prințul William și Kate nu s-au apropiat niciodată prea mult de Meghan, însă nici soția Prințului Harry nu s-a purtat ireproșabil.

În timp ce Kate a fost întotdeauna prea protocolară, Meghan s-a simțit prea mult ofensată, a jucat rolul victimei în ceea ce privește relația cu familia regală britanică și cu presa tabloidă din țara natală a soțului ei.

meghan markle kate middleton jpeg
Mai multe pentru tine...

Mark Dolan susține că, atunci când Meghan Markle a intrat în familia regală, lumea o adora, o considera următoarea Prințesă Diana. Însă Griffiths îl contrazice pe jurnalist: „Nu știu dacă o consideram noua Diana, dar cu siguranță că ni se părea un personaj strălucitor. Ea ținea atunci prima pagină a ziarelor pentru că era o figură nouă în peisaj. Însă și-a ratat singură șansa primită, de-a face ceva remarcabil în sânul monarhiei britanice”, a conchis aceasta.

Nu se știe motivul pentru care Meghan era desculță când a făcut cunoștință cu cumnata ei, însă nici nu contează prea mult. Ceea ce subliniază presa britanică e că cele două figuri regale extrem de mediatizate sunt diferite complet, lucru peste care n-au putut trece nici prințesa, nici ducesa, într-un final.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg