Harry, din avionul comercial direct în rândul al treilea la încoronare! Când pleacă?

6 mai, 2023

Prințul Harry a ajuns la Londra la bodul unei aeronave comerciale în cursul zilei de ieri. Cât timp petrecere în țara natală?

Prințul Harry, la încoronarea regelui jpg

Este un om ca oricare altul, nu? Parcă acesta este mesajul pe care Harry vrea să ni-l transmită, având în vedere că a traversat oceanul Atlantic ieri la bordul unui avion de la American Airlines. N-a contat că mergea la un eveniment istoric, fiul cel mic al regelui înscăunat în acest moment dă dovadă de o modestie necaracteristică parcă.

Mai mult, Harry s-a arătat binedispus la ceremonia de încoronare a tatălui său, pe care a privit-o, ce-i drept, din rândul al treilea, alături de membrii mai puțin importanți ai familiei regale britanice.

Ducele de Sussex a plecat din Los Angeles și a aterizat, apoi, în aeroportul Heathrow ieri dimineață, la ora 11.23. Soția lui, Meghan Markle, a rămas în California cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, având ca scuză ziua de naștere a primului lor născut, care se întâmplă să împlinească chiar azi 4 ani.

Prințul Harry nu vă rămâne mult timp în Londra, pentru a putea prinde și puțin din petrecerea aniversară a fiului său. Astfel, el plănuiește, se pare, să părăsească țara natală la scurt timp după ce se încheie ceremonia în plină desfășuare acum de la Westminster Abbey.

Totuși, nu putem să nu observăm că Harry are un zâmbet puțin ciudat în timpul evenimentului istoric de azi. El a pășit singur în Westminster Abbey, așa cum ne așteptam, nu de altfel. 

Purtând medaliile în piept, acesta a zâmbit în timp ce intra în biserică alături de Prințesele Eugenie și Beatrice, însoțite de soții lor, Jack Brooksbank și, respectiv, Edo Mapelli Mozzi.

Harry nu s-a arătat la față în cele 24 de ore de când sosise în Marea Britanie, spre deosebire de fratele lui, Prințul William, și soția acestuia, Kate Middleton, care au strălucit la recepția de aseară de la Palatul Buckingham.

Cele mai noi informații provenite din Marea Britanie susțin că fiul cel mic al regelui a fost invitat la prânzul de la Palatul Buckingham, care va urma după ceremonia de încoronare a regelui.

Însă se pare că tot astăzi va părăsi Harry Londra, pentru a ajunge cât mai repede acasă la el, în SUA.

Mai multe pentru tine...

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg