Harry nu va mai putea participa la încoronare dacă o atacă pe Camilla în cartea lui

14 octombrie, 2022

Regele Charles al III-lea îi va interzice accesul lui Harry la mult așteptatul eveniment din 6 mai 2023 dacă acesta va scrie ceva de rău despre Regina Consoartă Camilla.   

image

„Una e ca Harry să îl atace pe Charles, el poate îndura multe, însă, dacă Harry îl va face să aleagă între el și Camilla, cu siguranță că Charles o va alege pe Camilla”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Beast, adăugând că noul monarh este „extrem de protectiv” cu cea de-a doua lui soție.

Un alt apropiat din anturajul regal a dezvăluit, pentru aceeași publicație, că Harry (38) și Meghan Markle (41) sunt trecuți pe o listă cu posibili invitați la ceremonia din 2023, „existând posibilitatea de-a fi sunați și învitați sau, dimpotrivă, excluși din eveniment”.

Page Six a fost prima publicație care a dat vestea că prințul Harry scrie o carte, planificată a fi lansată cândva anul viitor. Planul inițial era ca autobiografia să iasă pe piață în noiembrie anul acesta, dar data lansării a fost amânată vara care de-abia a trecut.

În această lună, biograful regal Tom Bower le-a spus celor de la Page Six că Charles (73) și restul familiei lui „au foarte mari emoții” cu privire la cartea respectivă, privind totul ca pe o „bombă cu ceas”.

Bower e de părere că autobiografia va fi lansată în jurul Paștelui și că va avea rezervat un capitol doar despre înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. „Va exista ceva material scris despre cum au fost ei marginalizați și vor exista destule săgeți îndreptate spre familia regală”, explică expertul regal. „Așa că eu cred că amânarea nu va face decât să adauge și mai multă otravă în toată această poveste”, a conchis acesta.

Mai multe pentru tine...

Cu toate că Coroana a trecut imediat de la Regina Elisabeta a II-a la Charles după moartea suveranului britanic, încoronarea noului rege va avea loc abia pe 6 mai 2023. Coincidență sau nu, evenimentul a fost planificat în aceeași zi în care fiul lui Harry, Archie, va împlini 4 ani.

Harry și Markle, care o mai au și pe fiica Lilibet (1), au vorbit de rău familia regală fără prea mari rețineri. În interviul din martie 2021, cu Oprah Winfrey, fosta actriță a spus că un membru senior al familiei regale a pus problema culorii pielii lui Archie. Și se zvonește că acest membru ar fi fost Charles sau Camilla.

Ducii de Sussex au părăsit familia regală în 2020 și acum locuiesc în Montecito, California, dar plănuiesc să se mute în cartierul Hope Ranch din apropiere.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg