Harry, prea îndrăgostit de Meghan?! De asta se temea regina!

27 noiembrie, 2022

O nouă biografie, care urmează să fie lansată în curând, aduce în prim plan un subiect delicat – sentimentele pe care prințul Harry i le poartă soției sale și mamei celor doi copii ai săi.

image

Se pare că Regina Elisabeta a II-a considera că nepotul său era „poate puțin prea îndrăgostit” de noua lui soție. Cel puțin asta stă scris într-o biografie care promite să dinamiteze și mai mult relațiile complicate din familia regală britanică.

„Din câte știu eu, asta a fost cât de departe a putut ea să meargă încât să spună ceva rău despre noua Ducesă de Sussex”, a dezvăluit jurnalistul britanic Gyles Brandreth în „Elizabeth: An Intimate Portrait”.

Regretatul monarh britanic a fost „cu adevărat încântată” când a aflat că nepotul ei urmează să se însoare cu fosta actriță americană Meghan Markle, lucru de care ne convingem dacă citim cartea ce urmează să fie lansată în decembrie, „Elisabeta: un portret intim”.

„Reginei îi plăcea de Meghan și le spuneam multora asta. Și a făcut ce i-a stat în putință pentru a o face să se simtă bine în familia regală”, stă scris în biografia din care Daily Mail a preluat câteva paragrafe.

Regina n-a fost extrem de supărată nici măcar după ducii de Sussex au oferit acel interviu-bombă cu Oprah Winfrey. „Vă spun, pentru că știu cu exactitate, că Regina a fost întotdeauna mai preocupată de binele lui Harry decât de «toată nebunia TV», adică acel interviu făcut cu Oprah Winfrey – care a cauzat atâtea discuții și comentarii – și proiectul ducilor de Sussex realizat împreună cu cei de la Netflix”, a declarat Brandreth, care cunoaște îndeaproape familia regală britanică.

image
Mai multe pentru tine...

Autorul cărții a scris despre cum regina „îți făcea griji în privința vieții lui Harry în California, în sensul că el trebuia să-și facă o viață acolo și să-și găsească ceva util de făcut în SUA”. Tot el a dezvăluit în carte că auzise de undeva că „regina avea o formă de mielomă, un cancer la măduva osoasă, care ar explica oboseala pe care o simțea monarhul adesea, pierderea ei în greutate și toate acele probleme de mibilitate despre care am auzit cu toții în ultimul ei an de viață”.

Regina Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022, cauza oficială a decesului ei fiind „din cauze naturale”.

Foto - GettyImages, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}