Harry, prea îndrăgostit de Meghan?! De asta se temea regina!

27 noiembrie, 2022

O nouă biografie, care urmează să fie lansată în curând, aduce în prim plan un subiect delicat – sentimentele pe care prințul Harry i le poartă soției sale și mamei celor doi copii ai săi.

image

Se pare că Regina Elisabeta a II-a considera că nepotul său era „poate puțin prea îndrăgostit” de noua lui soție. Cel puțin asta stă scris într-o biografie care promite să dinamiteze și mai mult relațiile complicate din familia regală britanică.

„Din câte știu eu, asta a fost cât de departe a putut ea să meargă încât să spună ceva rău despre noua Ducesă de Sussex”, a dezvăluit jurnalistul britanic Gyles Brandreth în „Elizabeth: An Intimate Portrait”.

Regretatul monarh britanic a fost „cu adevărat încântată” când a aflat că nepotul ei urmează să se însoare cu fosta actriță americană Meghan Markle, lucru de care ne convingem dacă citim cartea ce urmează să fie lansată în decembrie, „Elisabeta: un portret intim”.

„Reginei îi plăcea de Meghan și le spuneam multora asta. Și a făcut ce i-a stat în putință pentru a o face să se simtă bine în familia regală”, stă scris în biografia din care Daily Mail a preluat câteva paragrafe.

Regina n-a fost extrem de supărată nici măcar după ducii de Sussex au oferit acel interviu-bombă cu Oprah Winfrey. „Vă spun, pentru că știu cu exactitate, că Regina a fost întotdeauna mai preocupată de binele lui Harry decât de «toată nebunia TV», adică acel interviu făcut cu Oprah Winfrey – care a cauzat atâtea discuții și comentarii – și proiectul ducilor de Sussex realizat împreună cu cei de la Netflix”, a declarat Brandreth, care cunoaște îndeaproape familia regală britanică.

image
Mai multe pentru tine...

Autorul cărții a scris despre cum regina „îți făcea griji în privința vieții lui Harry în California, în sensul că el trebuia să-și facă o viață acolo și să-și găsească ceva util de făcut în SUA”. Tot el a dezvăluit în carte că auzise de undeva că „regina avea o formă de mielomă, un cancer la măduva osoasă, care ar explica oboseala pe care o simțea monarhul adesea, pierderea ei în greutate și toate acele probleme de mibilitate despre care am auzit cu toții în ultimul ei an de viață”.

Regina Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022, cauza oficială a decesului ei fiind „din cauze naturale”.

Foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg