Harry și Meghan au decis unde fac Sărbătorile. Regele Charles respectă tradiția

21 noiembrie, 2022
meghan harry81 jpg

Ducele și ducesa de Sussex vor rămâne în California de Crăciun și nu se vor reîntoarce în Marea Britanie, așa cum se credea.

Cei doi au fost ultima oară în Marea Britanie la înmormântarea Reginei, la mijlocul lunii septembrie. Autorul regal Katie Nicholl a susținut de atunci că Meghan și Harry au respins invitația de a petrece Crăciunul cu familia regală la Sandringham. Regele este, însă, pregătit să mențină vie tradiția de Sărbători a Reginei.

„Crăciunul este întotdeauna o perioadă cu adevărat specială pentru familia regală, care respectă întâlnirea tradițională. Asta a fost întotdeauna la Sandringham și am înțeles că Regele Charles va urma tradiția mamei sale și va găzdui un Crăciun de familie la Sandringham și anul acesta. Harry și Meghan au fost invitați de Crăciun, dar înțelegem că nu vor veni în Marea Britanie, ci vor petrece sezonul Sărbătorilor în California”, spune Nicholl pentru Entertainment Tonight

Aceasta vine în momentul în care Meghan „a spus clar” că ea și Prințul Harry nu au de gând să se întoarcă în familia regală, susține Nicholl.

„Meghan și Harry, care au renunțat la îndatoririle regale în martie 2020, iubesc viața în California. Ducesa de Sussex a spus clar în cel mai recent interviu acordat revistei Variety că nu se vor întoarce în familia regală”, afirmă Katie.

„E clar că ea și Harry sunt foarte concentrați pe noile lor vieți și pe ceea ce fac. Își iubesc viața din California. Cred că nu vor să se întoarcă. Cred că acel interviu arată foarte clar că aceasta este noua lor viață”, a adăugat Nicholl în podcastul ToDiFor Daily.

Meghan a adăugat că este pregătită să fie aproape de actrița care o va interpreta în viitor și că aceasta o poate „chema”.

Fosta vedetă din producția Suits speră că actrița care o va întruchipa va „găsi dimensiunile” personajului ei.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere