Fotografie spectaculoasă cu Nicolae și Alina-Maria ai României, în ținute de mare gală

26 septembrie, 2023

Nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au surprins azi cu o fotografie în care apar în ținute de mare gală.

Imaginea, postată inițial pe contul soției lui Nicolae, nu explică contextul în care apar cei doi soți, ci este însoțită doar de mesajul în engleză And we always look to the future (și privim mereu spre viitor).

Nicolae si Alina ai României în ținute de gală foto Instagram png

Dacă Nicolae al României poartă în această fotografie o redingotă specifică dineurilor la casele regale, soția sa, Alina-Maria este pur și simplu superbă într-o rochie albă de seară, cu fustă în pliuri vaporoase și un decupaj cool la nivelul bustierei.

Fotografia a fost preluată pe contul de Instagram @royalspeakeasy, user care se întreabă dacă această imagine cu cei doi soți nu este un semn de reconciliere între nepotul regelui și restul familiei regale române.

Într-un interviu acordat anul trecut revistei OK!, Nicolae al României a vorbit despre cum este să te naști cu un nume și titlul regal și să nu îți fie permis, mai târziu, să le folosești.

Indiferent de situație și oriunde locuiești, să te naști într-o familie cu un nume important și o istorie în spate este o mare responsabilitate, dar și o mare onoare. Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei mele în România. Titlul l-am primit de la bunicul meu, Regele Mihai, și el nu mi-a retras nimic. Cum am mai declarat, așa-zisa decizie de la 1 august 2015 nu era semnată, iar peste o lună și jumătate, când am fost la ziua de naștere a bunicii mele, Regele nu mi-a pomenit nimic de această decizie. A fost, ca de obicei, o discuție între bunic și nepot. Așa cum l-am cunoscut, dacă ar fi dorit să ia această decizie, m-ar fi chemat înainte, să vorbim. Nu s-a întâmplat așa ceva. Adevărul a ieșit la iveală și public, anul trecut, când am câștigat procesul din Elveția intentat în 2017 de către mătușa mea, când am dorit să-l văd pe bunicul meu pentru ultima dată și nu mi s-a permis, aceea fiind a șaptea încercare, încă din vara lui 2015. Argumentul instanței a fost dosarul medical al bunicului meu. Este public rezultatul procesului.

DSC 5287 fl jpg

Nicolae a vorbit, în același interviu, și despre o posibilă reconciliere cu familia regală română: Este normal să vreau o familie unită și ușa mea este deschisă pentru orice membru al familiei. Mi-am exprimat această dorința de nenumărate ori. Am spus și susțin că doresc să trăiesc într-o familie unită, mai ales că Familia Regală trebuie să fie un exemplu demn de urmat. 

Foto: Instagram, Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg