Kate a recunoscut că a făcut-o pe Meghan să plângă, dar nu s-a întâmplat în public

11 ianuarie, 2023
kate-  harry-  meghan

Prințul Harry susține că soția lui William a recunoscut în privat că tabloidele au greșit atunci când au scris că Meghan Markle a făcut-o să plângă din cauza rochiei Prințesei Charlotte, în 2018.

„Kate a recunoscut că aceste povești din ziare despre Meg care o făcea să plângă erau total false”, scrie ducele de Sussex în memoriile sale recent lansate, „Spare”.

Prințul își amintește de o întâlnire pe care el și Markle au avut-o cu Prințul William și Middleton în decembrie. Harry susține că Prințesa de Wales i-a spus: „Știu, Meghan, că eu am fost cea care te-a făcut să plângi”.

Ducele își amintește că s-a simțit ușurat: „Meg a apreciat scuzele, dar a vrut să știe de ce ziarul a spus asta și ce se face pentru a corecta  povestea. Cu alte cuvinte: de ce biroul tău nu mă susține?”

Prințul din California susține că cumnata sa s-a înfuriat, iar fratele său a intervenit cu niște explicații susținătoare.

„Dar știam deja adevărul”, scrie el. „Nimeni de la Palat nu putea suna corespondentul, pentru că asta invita la o replică inevitabilă: <<Ei bine, dacă povestea este greșită, care este povestea adevărată?>>”.

Harry spune că și-a dat seama că asta nu se putea întâmpla niciodată, deoarece viitoarea Regină nu ar putea fi jenată de comportamentul ei mai puțin grațios. În plus, monarhia trebuie protejată întotdeauna, cu orice preț.

În cele din urmă, cei patru au început să analizeze cum s-a scurs povestea, iar William, acum în vârstă de 40 de ani, a recunoscut în cele din urmă că, în timp ce Harry, 38 de ani, și Markle, 41 de ani, erau într-un turneu regal în Australia, el și Middleton fuseseră la cină la Regele Charles.

„El a spus timid că s-ar putea să îi fi lăsat să scape că au existat discuții între cele două cupluri”, scrie Harry, acuzându-și tatăl, în vârstă de 74 de ani, că a divulgat povestea presei.

Actrița din producția Suits a recunoscut în interviul acordat lui Oprah în 2021 că ea a fost cea care a plâns din cauza lui Kate, și nu invers.

El scrie că Middleton i-a trimis lui Meghan un mesaj cu câteva zile înainte de nuntă și i-a vorbit despre o „problemă” cu rochia lui Charlotte.

Când Markle a răspuns că un croitor așteaptă la Palat pentru a efectua modificările, Middleton ar fi refuzat să meargă. În schimb, a vrut ca toate cele șase rochii pentru domnișoarele de onoare să fie refăcute cu patru zile înainte de nuntă.

Mai multe pentru tine...

Middleton a fost în cele din urmă de acord să-l viziteze pe croitor, dar pagubele fuseseră făcute.

Harry scrie că a găsit-o mai târziu pe Markle în lacrimi, pe podea, după schimbul de texte cu Kate. A doua zi, susține el, Middleton a venit cu un buchet de flori și o felicitare și și-a cerut scuze.

Cei de la Palatul Buckingham au refuzat să comenteze despre „Spare”, dar autorul regal Tom Bower a declarat că Middleton este revoltată și rănită de cartea cumnatului ei. Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}