Kate a recunoscut că a făcut-o pe Meghan să plângă, dar nu s-a întâmplat în public

11 ianuarie, 2023
kate-  harry-  meghan

Prințul Harry susține că soția lui William a recunoscut în privat că tabloidele au greșit atunci când au scris că Meghan Markle a făcut-o să plângă din cauza rochiei Prințesei Charlotte, în 2018.

„Kate a recunoscut că aceste povești din ziare despre Meg care o făcea să plângă erau total false”, scrie ducele de Sussex în memoriile sale recent lansate, „Spare”.

Prințul își amintește de o întâlnire pe care el și Markle au avut-o cu Prințul William și Middleton în decembrie. Harry susține că Prințesa de Wales i-a spus: „Știu, Meghan, că eu am fost cea care te-a făcut să plângi”.

Ducele își amintește că s-a simțit ușurat: „Meg a apreciat scuzele, dar a vrut să știe de ce ziarul a spus asta și ce se face pentru a corecta  povestea. Cu alte cuvinte: de ce biroul tău nu mă susține?”

Prințul din California susține că cumnata sa s-a înfuriat, iar fratele său a intervenit cu niște explicații susținătoare.

„Dar știam deja adevărul”, scrie el. „Nimeni de la Palat nu putea suna corespondentul, pentru că asta invita la o replică inevitabilă: <<Ei bine, dacă povestea este greșită, care este povestea adevărată?>>”.

Harry spune că și-a dat seama că asta nu se putea întâmpla niciodată, deoarece viitoarea Regină nu ar putea fi jenată de comportamentul ei mai puțin grațios. În plus, monarhia trebuie protejată întotdeauna, cu orice preț.

În cele din urmă, cei patru au început să analizeze cum s-a scurs povestea, iar William, acum în vârstă de 40 de ani, a recunoscut în cele din urmă că, în timp ce Harry, 38 de ani, și Markle, 41 de ani, erau într-un turneu regal în Australia, el și Middleton fuseseră la cină la Regele Charles.

„El a spus timid că s-ar putea să îi fi lăsat să scape că au existat discuții între cele două cupluri”, scrie Harry, acuzându-și tatăl, în vârstă de 74 de ani, că a divulgat povestea presei.

Actrița din producția Suits a recunoscut în interviul acordat lui Oprah în 2021 că ea a fost cea care a plâns din cauza lui Kate, și nu invers.

El scrie că Middleton i-a trimis lui Meghan un mesaj cu câteva zile înainte de nuntă și i-a vorbit despre o „problemă” cu rochia lui Charlotte.

Când Markle a răspuns că un croitor așteaptă la Palat pentru a efectua modificările, Middleton ar fi refuzat să meargă. În schimb, a vrut ca toate cele șase rochii pentru domnișoarele de onoare să fie refăcute cu patru zile înainte de nuntă.

Mai multe pentru tine...

Middleton a fost în cele din urmă de acord să-l viziteze pe croitor, dar pagubele fuseseră făcute.

Harry scrie că a găsit-o mai târziu pe Markle în lacrimi, pe podea, după schimbul de texte cu Kate. A doua zi, susține el, Middleton a venit cu un buchet de flori și o felicitare și și-a cerut scuze.

Cei de la Palatul Buckingham au refuzat să comenteze despre „Spare”, dar autorul regal Tom Bower a declarat că Middleton este revoltată și rănită de cartea cumnatului ei. 



Recente pe Ok! Magazine

Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg