FOTO „Prințul petrecerilor”. Tinerețea sălbatică a lui William

22 iunie, 2022

Viitorul rege britanic a împlinnit ieri 40 de ani și a sărbătorit fără tam-tam acasă la el, cu speranța organizării unei petreceri răsunătoare cu soția lui în vara aceasta.

image

Odată ce Ducele de Cambridge marchează această etapă importantă din viața lui, William își ia în primire tot mai mult rolul de viitor rege al Marii Britanii, lăsând în urmă anii de petrecăreț adulat de femei.

Tatăl a trei copii minunați, George (8), Charlotte (6) și Louis (4), fiul cel mare al regretatei Prințese Diana a evolut mult de la „Prințul petrecerilor” la viitorul rege britanic, piezând tot mai puține nopți petrecând în ultima vreme.  

În urmă cu ceva vreme, când William nu era decât un adolescent răsfățat de soartă, era fotografiat adesea pe la petrecerile din cluburile de noapte din Londra, Mahiki mai ales și Boujis din sudul Kensingtonului.

La Eton, se prezenta tot timpul în uniformă și era nevoit să afișeze o mină serioasă, însă asta nu se întâmpla tot timpul. În cea mai exclusivistă școală din Marea Britanie, și-a dezvoltat prințul gustul pentru petreceri și, până să ajungă la Universitatea St. Andrew, ca să studieze Geografia, William se bucura din plin de tinerețea lui lipsită de griji.

image

După cum știm cu toții, Prințul William a întâlnit-o pe Kate Middleton în studenție. Cei doi s-au împietenit în primul an de facultate și au devenit un cuplu după ce el a admirat-o pe ea defilând într-o ținută trasparentă la un show caritabil. Au absolvit amândoi facultatea în 2005, iar William i-a cerut mâna în căsătorie cinci ani mai târziu.

Între timp, însă, ne făceam cu toții speranțe că prințul s-a potolit cu distracțiile nesfârșite și se așează la casa lui, dar ne-am înșelat!

În primăvara lui 2007, cel de-al doilea în linia succesorală la tronul britanic nu-și putea lua angajamentul pe viață față de Kate, motiv pentru care ieșea în oraș cu amicii lui din armată și petrecea de zor cu alte femei prin barăci.

O blondă care a petrecut o noapte întreagă cu prințul, în perioda în care el se antrena în Camp Bovington din Dorset, l-a descries pe tânărul cu sânge albastru de 24 de ani ca pe un „gentleman perfect”. Cu alte cuvinte, nu s-au întâmplat prea multe între ei!... Nu știm, însă, care a fost situația cu o studentă din Brazilia, de 18 ani, care s-a pozat atunci nestingherită la brațul lui William…

image
Mai multe pentru tine...

Ca urmare a stilului nestatornic de viață al prințului, acesta s-a despărțit de Middleton, în 2007. La acea vreme, cineva din anturajul lor a făcut câteva declarații pentru The Sun: „În ceea ce o privește pe Kate, William a ignorat-o complet! Ea se simte extrem de frustrată pentru simplul motiv că relația lor pare că regresează cu o viteză destul de mare!”.

La numai câteva luni distanță, William și-a dat seama că nu poate trăi fără Kate și s-a întors, cu coada între picioare, la ea. După ce s-a împăcat cu „Waity Katie” (n.r. Kate cea care așteaptă), William s-a pus în genunchi în 2010, când se aflau în vacanță împreună, și a cerut-o de soție.

Iar restul e istorie! Nu și dorința lui de-a se distra și cu alții, nu numai în familie, însă. Pentru că, chiar și după ce a devenit pentru prima dată tată, viitorul rege britanic a mai ieșit la câte o petrecere zvăpăiată cu prietenii lui, în timp ce Kate a stat acasă și l-a așteptat să se întoarcă. Hm!

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg