FOTO „Prințul petrecerilor”. Tinerețea sălbatică a lui William

22 iunie, 2022

Viitorul rege britanic a împlinnit ieri 40 de ani și a sărbătorit fără tam-tam acasă la el, cu speranța organizării unei petreceri răsunătoare cu soția lui în vara aceasta.

image

Odată ce Ducele de Cambridge marchează această etapă importantă din viața lui, William își ia în primire tot mai mult rolul de viitor rege al Marii Britanii, lăsând în urmă anii de petrecăreț adulat de femei.

Tatăl a trei copii minunați, George (8), Charlotte (6) și Louis (4), fiul cel mare al regretatei Prințese Diana a evolut mult de la „Prințul petrecerilor” la viitorul rege britanic, piezând tot mai puține nopți petrecând în ultima vreme.  

În urmă cu ceva vreme, când William nu era decât un adolescent răsfățat de soartă, era fotografiat adesea pe la petrecerile din cluburile de noapte din Londra, Mahiki mai ales și Boujis din sudul Kensingtonului.

La Eton, se prezenta tot timpul în uniformă și era nevoit să afișeze o mină serioasă, însă asta nu se întâmpla tot timpul. În cea mai exclusivistă școală din Marea Britanie, și-a dezvoltat prințul gustul pentru petreceri și, până să ajungă la Universitatea St. Andrew, ca să studieze Geografia, William se bucura din plin de tinerețea lui lipsită de griji.

image

După cum știm cu toții, Prințul William a întâlnit-o pe Kate Middleton în studenție. Cei doi s-au împietenit în primul an de facultate și au devenit un cuplu după ce el a admirat-o pe ea defilând într-o ținută trasparentă la un show caritabil. Au absolvit amândoi facultatea în 2005, iar William i-a cerut mâna în căsătorie cinci ani mai târziu.

Între timp, însă, ne făceam cu toții speranțe că prințul s-a potolit cu distracțiile nesfârșite și se așează la casa lui, dar ne-am înșelat!

În primăvara lui 2007, cel de-al doilea în linia succesorală la tronul britanic nu-și putea lua angajamentul pe viață față de Kate, motiv pentru care ieșea în oraș cu amicii lui din armată și petrecea de zor cu alte femei prin barăci.

O blondă care a petrecut o noapte întreagă cu prințul, în perioda în care el se antrena în Camp Bovington din Dorset, l-a descries pe tânărul cu sânge albastru de 24 de ani ca pe un „gentleman perfect”. Cu alte cuvinte, nu s-au întâmplat prea multe între ei!... Nu știm, însă, care a fost situația cu o studentă din Brazilia, de 18 ani, care s-a pozat atunci nestingherită la brațul lui William…

image
Mai multe pentru tine...

Ca urmare a stilului nestatornic de viață al prințului, acesta s-a despărțit de Middleton, în 2007. La acea vreme, cineva din anturajul lor a făcut câteva declarații pentru The Sun: „În ceea ce o privește pe Kate, William a ignorat-o complet! Ea se simte extrem de frustrată pentru simplul motiv că relația lor pare că regresează cu o viteză destul de mare!”.

La numai câteva luni distanță, William și-a dat seama că nu poate trăi fără Kate și s-a întors, cu coada între picioare, la ea. După ce s-a împăcat cu „Waity Katie” (n.r. Kate cea care așteaptă), William s-a pus în genunchi în 2010, când se aflau în vacanță împreună, și a cerut-o de soție.

Iar restul e istorie! Nu și dorința lui de-a se distra și cu alții, nu numai în familie, însă. Pentru că, chiar și după ce a devenit pentru prima dată tată, viitorul rege britanic a mai ieșit la câte o petrecere zvăpăiată cu prietenii lui, în timp ce Kate a stat acasă și l-a așteptat să se întoarcă. Hm!

stanga
dreapta
printul william profimedia 0021753512 jpg
william 1 profimedia 0022062069 jpg
william profimedia 0092291167 jpg
prinul william profimedia 0220735314 jpg
printul William profimedia 0227142203 jpg
profimedia 0127226814 jpg

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg
Diana și William PNG
Kate și William (5) jpg
kate profimedia 0701860282 jpg
William Duce de Cambridge jpg
GettyImages 78733237 jpg
letizia profimedia 0700521159 jpg
1 meghan markle jpg jpeg
Regina, Charles și George jpg
printul William profimedia 0227142203 jpg
Prince William jpg
Prințesa Catharina Amalia a Țărilor de Jos și Regele Felipe jpg
ingrid profimedia 0700759973 jpg