William, între furie și suferință în privința fratelui său. „Harry și-a spălat rufele în public”

18 iunie, 2022

Împlinirea a 40 de ani este importantă în viața oricui. Iar pentru William, care-și va sărbători ziua de naștere în numai câteva zile, pe 21 iunie, aniversarea vine cu momente de retrospectivă și analiză a relației sale cu fratele lui.

image

Viața Ducelui de Cambridge este destul de împlinită, am putea spune. Căsnicia lui cu Kate Middleton este cât de poate de stabilă și puternică, iar parternitatea i-a oferit satisfacții despre care nici măcar nu visa. Legătura cu tatăl lui a devenit mai puternică decât era în adolescență, iar singurul aspect din viața lui care-l nemulțumește este relația cu Harry. Cel puțin asta se vede din exterior…

Prietenii acestuia susțin, pentru Daily Mail, că relația celor doi frați este „mai proastă ca niciodată”.

Harry a depășit orice limită

„El alternează între durerea cauzată de ceea ce a pierdut și furia enormă pe care o simte din cauza a ceea ce a făcut fratele lui”, susține o sursă de încredere pentru publicația britanică. „Îl iubește mult pe Harry și simte că a pierdut singura persoană, în afara soției lui, care înțelege stilul lor de viață ciudat. Dar, în același timp, consideră că există limite, sunt lucruri pe care, pur și simplu, nu le faci. Iar Harry a depășit orice limită!”

Daily Mail a realizat un material special cu ocazia zilei de naștere a Prințului William de peste câteva zile, iar jurnalistul britanic care a făcut articolul a stat de vorbă cu mai multe persoane apropiate de viitorul rege al Marii Britanii. „Amândoi trebuie să-și recunoască vina și e limpede că unul dintre ei refuză categoric să facă asta”, a punctat un prieten de-ai lui William.

Mai multe pentru tine...

Princpiile lui William

„William are principii de la care nu se abate și consideră că Harry a depășit orice limită. A acuzat în stânga și în dreapta, știind prea bine că tăcerea este singura opțiune pentru familia regală, pentru că monarhia nu vrea niciodată să fie vârâtă într-un scandal public”, susține o sursă din anturajul regal.

„William nu suportă dramele, iar Harry și-a spălat cu siguranță rufele în public”, a continuat acesta. „Cred că-și vor remedia relația în viitor, dar nu acum. Prea multe au fost spuse și făcute pentru ca lucrurile să revină cum erau înainte între ei”, a continuat sursa Daily Mail.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg