William, între furie și suferință în privința fratelui său. „Harry și-a spălat rufele în public”

18 iunie, 2022

Împlinirea a 40 de ani este importantă în viața oricui. Iar pentru William, care-și va sărbători ziua de naștere în numai câteva zile, pe 21 iunie, aniversarea vine cu momente de retrospectivă și analiză a relației sale cu fratele lui.

image

Viața Ducelui de Cambridge este destul de împlinită, am putea spune. Căsnicia lui cu Kate Middleton este cât de poate de stabilă și puternică, iar parternitatea i-a oferit satisfacții despre care nici măcar nu visa. Legătura cu tatăl lui a devenit mai puternică decât era în adolescență, iar singurul aspect din viața lui care-l nemulțumește este relația cu Harry. Cel puțin asta se vede din exterior…

Prietenii acestuia susțin, pentru Daily Mail, că relația celor doi frați este „mai proastă ca niciodată”.

Harry a depășit orice limită

„El alternează între durerea cauzată de ceea ce a pierdut și furia enormă pe care o simte din cauza a ceea ce a făcut fratele lui”, susține o sursă de încredere pentru publicația britanică. „Îl iubește mult pe Harry și simte că a pierdut singura persoană, în afara soției lui, care înțelege stilul lor de viață ciudat. Dar, în același timp, consideră că există limite, sunt lucruri pe care, pur și simplu, nu le faci. Iar Harry a depășit orice limită!”

Daily Mail a realizat un material special cu ocazia zilei de naștere a Prințului William de peste câteva zile, iar jurnalistul britanic care a făcut articolul a stat de vorbă cu mai multe persoane apropiate de viitorul rege al Marii Britanii. „Amândoi trebuie să-și recunoască vina și e limpede că unul dintre ei refuză categoric să facă asta”, a punctat un prieten de-ai lui William.

Mai multe pentru tine...

Princpiile lui William

„William are principii de la care nu se abate și consideră că Harry a depășit orice limită. A acuzat în stânga și în dreapta, știind prea bine că tăcerea este singura opțiune pentru familia regală, pentru că monarhia nu vrea niciodată să fie vârâtă într-un scandal public”, susține o sursă din anturajul regal.

„William nu suportă dramele, iar Harry și-a spălat cu siguranță rufele în public”, a continuat acesta. „Cred că-și vor remedia relația în viitor, dar nu acum. Prea multe au fost spuse și făcute pentru ca lucrurile să revină cum erau înainte între ei”, a continuat sursa Daily Mail.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg