Kate poartă bijuteriile preferate ale lui Meghan! Ce semnifică cerceii prințesei

8 octombrie, 2022

Eleganța întruchipată! Prințesa a strălucit într-o ținută clasică, ce i-a venit ca turnată, și o pereche de cerceri creați de brandul preferat al cumnatei sale.

image

În cursul zilei de ieri, Prințesa de Wales a purtat o pereche de cercei de 85 de lire sterline care provin dintr-o colecție a brandului Missoma, preferatul Ducesei de Sussex.

Kate s-a aflat cu soțul ei în Irlanda de Nord și, în timp ce vizita centrul orașului Belfast, a întâmpinat mulțumea adunată să-i vadă pe cei doi soți regali. Prințul de Wales și Middleton au vizitat Trademarket, au luat parte la un concurs de făcut cocktailuri și s-au bucurat de uralele mulțimii strânse pentru a le spune „Bun venit!”.

Mama a trei copii a arătat superb în ținuta sa elegantă! Kate a purtat o bluză de mătase de 295 de lire sterline de la Winser London, la care a asortat o haină de aceeași culoare, bleu, de la Alexander McQueen. Iar accesoriile prințesei au fost niște cercei care, culmea!, sunt creați de brandul de bijuterii preferat de Meghan Markle, „rivala” ei.

Missoma descrie cercerii purtați de Kate ca având „un cristal vindecător, care radiază iubire, compasiune și vibe-uri bune”. Middleton a fost machiată ca de obicei, cât mai natural cu putință, și și-a lăsat părul liber, curgându-i de umeni în bucle superbe.

Cumnata prințesei este o mare admiratoare a bijuteriilor Missoma, fiind zărită pentru prima dată cu bijuterii de la ei încă de pe vremea când nu era implicată într-o relație cu Prințul Harry și avea contul de Instagram activ.

De asemenea, faimosul brand de bijuterii este preferat și de vedete precum modelul Gigi Hadid, presupusa iubită a lui Leonardo DiCaprio, și actrița Margot Robbie, care poartă, de obicei, lănțișorul lor cu monedă.

Brandul de bijuterii a fost creat de Marisa Hordern chiar în bucătpria ei și, pentru a-și realiza colecțiile, a importat pietre prețioase sau semiprețioase din Hong Kong, Thailanda, India și Statele Unite.

Mai multe pentru tine...

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg