Kate poartă bijuteriile preferate ale lui Meghan! Ce semnifică cerceii prințesei

8 octombrie, 2022

Eleganța întruchipată! Prințesa a strălucit într-o ținută clasică, ce i-a venit ca turnată, și o pereche de cerceri creați de brandul preferat al cumnatei sale.

image

În cursul zilei de ieri, Prințesa de Wales a purtat o pereche de cercei de 85 de lire sterline care provin dintr-o colecție a brandului Missoma, preferatul Ducesei de Sussex.

Kate s-a aflat cu soțul ei în Irlanda de Nord și, în timp ce vizita centrul orașului Belfast, a întâmpinat mulțumea adunată să-i vadă pe cei doi soți regali. Prințul de Wales și Middleton au vizitat Trademarket, au luat parte la un concurs de făcut cocktailuri și s-au bucurat de uralele mulțimii strânse pentru a le spune „Bun venit!”.

Mama a trei copii a arătat superb în ținuta sa elegantă! Kate a purtat o bluză de mătase de 295 de lire sterline de la Winser London, la care a asortat o haină de aceeași culoare, bleu, de la Alexander McQueen. Iar accesoriile prințesei au fost niște cercei care, culmea!, sunt creați de brandul de bijuterii preferat de Meghan Markle, „rivala” ei.

Missoma descrie cercerii purtați de Kate ca având „un cristal vindecător, care radiază iubire, compasiune și vibe-uri bune”. Middleton a fost machiată ca de obicei, cât mai natural cu putință, și și-a lăsat părul liber, curgându-i de umeni în bucle superbe.

Cumnata prințesei este o mare admiratoare a bijuteriilor Missoma, fiind zărită pentru prima dată cu bijuterii de la ei încă de pe vremea când nu era implicată într-o relație cu Prințul Harry și avea contul de Instagram activ.

De asemenea, faimosul brand de bijuterii este preferat și de vedete precum modelul Gigi Hadid, presupusa iubită a lui Leonardo DiCaprio, și actrița Margot Robbie, care poartă, de obicei, lănțișorul lor cu monedă.

Brandul de bijuterii a fost creat de Marisa Hordern chiar în bucătpria ei și, pentru a-și realiza colecțiile, a importat pietre prețioase sau semiprețioase din Hong Kong, Thailanda, India și Statele Unite.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (7) (1) jpg
Sarah Ferguson Kate Middleton foto getty images jpg