Kate, protejată de soțul grijuliu. William îi interzice lui Harry să se apropie de prințesa vulnerabilă

22 februarie, 2024

După vizita lui Harry la căpătâiul tatălui său diagnosticat cu cancer și interviul împăciuitor oferit ulterior presei americane, toată lumea vorbea despre posibilitatea întoarcerii prințului acasă, pentru a-și relua angajamentele regale. Însă fratele său este cel care s-a opus vehement acestei mișcări!

image

În ciuda încercărilor Ducilor de Sussex de-a se împăca cu Regele Charles al III-lea și cu restul familiei regale, după criza medicală de la palat de la începutul anului, Prințul William nu vede cu ochi buni întoarcerea fratelui său acasă. De fapt, împiedică să se întâmple acest lucru din simplul motiv că face orice pentru a-și proteja soția aflată în recuperare după operația abdominală majoră suferită luna trecută.   

Prințul Harry, care este al cincilea în linia succesorală la tron, a luat legătura cu familia sa după ce-a aflat chiar de la tatăl lui că Charles are cancer. La nici 24 de ore de când vorbise cu monarhul britanic la telefon, fiul cel mic al acestuia a ajuns la Londra pentru a se întâlni cu părintele suferind.

În timpul întâlnirii lor de numai 30 de minute, Harry i-a spus regelui că-l iubește (lucru pe care l-a repetat în interviul acordat presei americane la scurt timp după întrevederea cu tatăl său, spre stupoarea noastră) și că îl poate ajuta cu angajamentele regale, dacă e nevoie de așa ceva.  

În timp ce Regele Charles e posibil să fi luat în calcul propunerea fiului său, Prințul William a blocat complet mișcarea. A intervenit de dragul soției sale, care se află într-o situație vulnerabilă acum, când se recuperează încă în urma intervenției chirurgicale suferite, și nu-și dorește niciun alt stres în viața ei. De când a părăsit familia regală, Harry a avut de comentat negativ și despre cumnata sa, în dezvăluirile făcute publice în SUA, iar Kate s-a simțit trădată și rănită de cuvintele acestuia.   

„Prințul William trece prin propriul zbucium sufletesc”, susține Helena Chard pentru Fox News Digital. „Își cunoaște bine fratele și cu siguranță că nu-i va permite acestuia să revină în sânul familiei pentru simplul motiv că nu mai are încredere în el”, a ținut să adauge aceasta.

image
Mai multe pentru tine...

„Mai mult, William o protejează cum poate mai bine pe Catherine, Prințesa de Wales, și nu permite nimănui să-i perturbe în vreun fel recuperarea”, a precizat comentatoarea regală. „Există un obstacol imens în calea lui Harry și acesta se numește William”, a completat Kinsey Schofield pentru Fox News Digital.

„Lui Harry nu i se va permite sub nicio formă întoarcerea, dacă William are vreun cuvânt de spus în acest sens”, a preciat acesta. „William e convins că Harry și Meghan nu iau deloc în calcul posibilele consecințe și nu sunt oricum de încredere. N-ar fi primiți cu brațele deschise de familie”, a conchis expertul regal.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg