Kate, protejată de soțul grijuliu. William îi interzice lui Harry să se apropie de prințesa vulnerabilă

22 februarie, 2024

După vizita lui Harry la căpătâiul tatălui său diagnosticat cu cancer și interviul împăciuitor oferit ulterior presei americane, toată lumea vorbea despre posibilitatea întoarcerii prințului acasă, pentru a-și relua angajamentele regale. Însă fratele său este cel care s-a opus vehement acestei mișcări!

image

În ciuda încercărilor Ducilor de Sussex de-a se împăca cu Regele Charles al III-lea și cu restul familiei regale, după criza medicală de la palat de la începutul anului, Prințul William nu vede cu ochi buni întoarcerea fratelui său acasă. De fapt, împiedică să se întâmple acest lucru din simplul motiv că face orice pentru a-și proteja soția aflată în recuperare după operația abdominală majoră suferită luna trecută.   

Prințul Harry, care este al cincilea în linia succesorală la tron, a luat legătura cu familia sa după ce-a aflat chiar de la tatăl lui că Charles are cancer. La nici 24 de ore de când vorbise cu monarhul britanic la telefon, fiul cel mic al acestuia a ajuns la Londra pentru a se întâlni cu părintele suferind.

În timpul întâlnirii lor de numai 30 de minute, Harry i-a spus regelui că-l iubește (lucru pe care l-a repetat în interviul acordat presei americane la scurt timp după întrevederea cu tatăl său, spre stupoarea noastră) și că îl poate ajuta cu angajamentele regale, dacă e nevoie de așa ceva.  

În timp ce Regele Charles e posibil să fi luat în calcul propunerea fiului său, Prințul William a blocat complet mișcarea. A intervenit de dragul soției sale, care se află într-o situație vulnerabilă acum, când se recuperează încă în urma intervenției chirurgicale suferite, și nu-și dorește niciun alt stres în viața ei. De când a părăsit familia regală, Harry a avut de comentat negativ și despre cumnata sa, în dezvăluirile făcute publice în SUA, iar Kate s-a simțit trădată și rănită de cuvintele acestuia.   

„Prințul William trece prin propriul zbucium sufletesc”, susține Helena Chard pentru Fox News Digital. „Își cunoaște bine fratele și cu siguranță că nu-i va permite acestuia să revină în sânul familiei pentru simplul motiv că nu mai are încredere în el”, a ținut să adauge aceasta.

image
Mai multe pentru tine...

„Mai mult, William o protejează cum poate mai bine pe Catherine, Prințesa de Wales, și nu permite nimănui să-i perturbe în vreun fel recuperarea”, a precizat comentatoarea regală. „Există un obstacol imens în calea lui Harry și acesta se numește William”, a completat Kinsey Schofield pentru Fox News Digital.

„Lui Harry nu i se va permite sub nicio formă întoarcerea, dacă William are vreun cuvânt de spus în acest sens”, a preciat acesta. „William e convins că Harry și Meghan nu iau deloc în calcul posibilele consecințe și nu sunt oricum de încredere. N-ar fi primiți cu brațele deschise de familie”, a conchis expertul regal.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg