Kate și William au cucerit America! Prințesa de Wales a purtat mai multe ținute de top la Boston

2 decembrie, 2022
kate-  william

Prințul și Prințesa de Wales se află în aceste zile la Boston, unde viitorul rege urmează să anunțe câștigătorii Premiilor Earthshot pentru ingeniozitate ecologică. Kate a fost la înălțime și de această dată și a purtat câteva ținute spectaculoase.

Prințul și Prințesa de Wales au marcat în America mai multe vizite și au fost primiți cu brațele deschise. Ba mai mult, au fost așteptați și în frig de mulțime. Ei au ajuns, ieri, la Greentown Labs, un centru tehnologic din Boston. Acesta este considerat cel mai mare incubator de start-up-uri în domeniul tehnologiei climatice din America de Nord, care a susținut peste 500 de companii din 2011.

Prințul William și Kate Middleton au mers apoi la portul din Boston pentru a vedea fața în schimbare a țărmului, în timp ce orașul de pe coasta de est a SUA se luptă cu creșterea nivelului mării. Cuplului regal i s-a alăturat reverendul Mariama White-Hammond

Kate a arătat uimitor într-o haină lungă, maro, cu buzunare mari și nasturi, care acoperea o rochie lungă, portocalie. Prințesa a asortat cizme din piele întoarsă și mănuși maro și și-a completat look-ul cu o eșarfă, care părea să fie din cașmir.

Paltonul lui Kate arăta exact ca haina Massimo Dutti cu care a făcut senzație în trecut, care este, de asemenea, lungă și cu buzunare mari. Paltonul original nu mai este de vânzare, dar este vândut cu amănuntul pe site-ul celor de Massimo Dutti pentru 349 de lire sterline.

Prințesa a etalat o pereche de cercei simpli, iar părul îl avea coafat într-un mod modern.

Soția lui William purtat un machiaj simplist - rimel, puțin creion de ochi și fard de pleoape - în timp ce a înfruntat vremea rece din Boston.

Aceasta nu a fost singura ținută cu care Kate a atras atenția. Prințesa de Wales a fost văzută în Somerville, chiar în afara Bostonului, vizitând laboratoarele Greentown într-un costum vișiniu și o bluză roz cu fundiță.

kate a ales o geanta chanel
Mai multe pentru tine...

Atât sacoul, cât și pantalonii lui Kate erau de un vișiniu seducător și se potriveau cu pantofii ei din piele de căprioară. Prințesa de Wales a asortat o geantă Chanel la această ținută, tot vișinie, dar cu mâner auriu.

Prințesa a fost văzută purtând acest accesoriu de multe ori în trecut, prima dată într-o vizită la Paris în 2017.Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}