Kate și William i-au primit la Castelul Windsor pe Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei

3 martie, 2023
Kate, William și Prinții Norvegiei jpg

Viitorii regi ai Angliei și ai Norvegiei au avut o întâlnire foarte reușită și elegantă joi dimineață, la Castelul Windsor.

Prinții de Wales au fost gazde perfecte în dimineața zilei de joi. I-au întâmpinat cu mare drag pe omologii săi norvegieni Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit, ambii în vârstă de 49 de ani.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și Prințul William, în vârstă de 40 de ani au strălucit la întâlnire. Viitoarea regină a Angliei s-a îmbrăcat într-una dintre culorile sale preferate, verde. Kate Middleton a fost spectaculoasă într-un costum verde Burberry și o bluză elegantă, în aceeași nuanță. Prințesa de Wales are multe piese vestimentare în această culoare, întrucât îi vine perfect. Ținuta i-a îmbrăcat de minune silueta de model, în ciuda faptului că a născut de trei ori. Căci Kate Middleton este o împătimită a sportului, întocmai ca sora sa, iar gena bună au moștenit-o ambele de la mama lor.

Stilul vestimentar al Prințesei de Wales s-a schimbat notabil de când este ”regină în așteptare”.

La fel de elegantă a fost și Prințesa Mette-Marit a Norvegiei, a ales tot o culoare tare, roșul, însă spre deosebire de Kate, s-a îmbrăcat în rochie, nu în pantaloni.

Brandul britanic Burberry pare că a intrat pe lista preferințelor lui Kate Middleton, căci este a treia oară când poartă acest designer în câteva luni.

Nu este prima întâlnire a Prinților de Wales cu Prințul moștenitor Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei. Kate Middleton și Prințul moștenitor William s-au mai întâlnit cu ei în 2018. Această întrevedere s-a ținut cu scopul găsirii de soluții pentru energia verde și reprezentanți din domeniul norvegian au participat la întâlnire: Alex Grant, Vicepreședinte și reprezentant zonal în Marea Britanie al Equinor, Øivind Eriksen, CEO, Aker ASA, Børre Jacobsen, Manager al Northern Lights JV.

Kate și William cu Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei (2) jpg

De asemenea, Excelența Sa Wegger Chr. Strømmen, ambasadorul Norvegiei în Marea Britanie a participat la o a doua întâlnire din tema energiei.

Vizita Prințului Haakon și a Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei este una de două zile și cei patru se vor axa pe discuții legate de promovarea și creșterea sectorul energetic verde, a tranziției înspre acest tip de energie, inovație și promovarea literaturii și muzicii norvegiene.

Seara, Prinții moștenitori și soțiile au participat la o serată elegantă. Aici Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei au optat pentru ținute negre: moștenitorul a avut costum negru, în timp ce doamna și-a lăsat buclele libere și a îmbrăcat o rochie lungă, neagră și sclipitoare.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg