Kate și William i-au primit la Castelul Windsor pe Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei

3 martie, 2023
Kate, William și Prinții Norvegiei jpg

Viitorii regi ai Angliei și ai Norvegiei au avut o întâlnire foarte reușită și elegantă joi dimineață, la Castelul Windsor.

Prinții de Wales au fost gazde perfecte în dimineața zilei de joi. I-au întâmpinat cu mare drag pe omologii săi norvegieni Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit, ambii în vârstă de 49 de ani.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și Prințul William, în vârstă de 40 de ani au strălucit la întâlnire. Viitoarea regină a Angliei s-a îmbrăcat într-una dintre culorile sale preferate, verde. Kate Middleton a fost spectaculoasă într-un costum verde Burberry și o bluză elegantă, în aceeași nuanță. Prințesa de Wales are multe piese vestimentare în această culoare, întrucât îi vine perfect. Ținuta i-a îmbrăcat de minune silueta de model, în ciuda faptului că a născut de trei ori. Căci Kate Middleton este o împătimită a sportului, întocmai ca sora sa, iar gena bună au moștenit-o ambele de la mama lor.

Stilul vestimentar al Prințesei de Wales s-a schimbat notabil de când este ”regină în așteptare”.

La fel de elegantă a fost și Prințesa Mette-Marit a Norvegiei, a ales tot o culoare tare, roșul, însă spre deosebire de Kate, s-a îmbrăcat în rochie, nu în pantaloni.

Brandul britanic Burberry pare că a intrat pe lista preferințelor lui Kate Middleton, căci este a treia oară când poartă acest designer în câteva luni.

Nu este prima întâlnire a Prinților de Wales cu Prințul moștenitor Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei. Kate Middleton și Prințul moștenitor William s-au mai întâlnit cu ei în 2018. Această întrevedere s-a ținut cu scopul găsirii de soluții pentru energia verde și reprezentanți din domeniul norvegian au participat la întâlnire: Alex Grant, Vicepreședinte și reprezentant zonal în Marea Britanie al Equinor, Øivind Eriksen, CEO, Aker ASA, Børre Jacobsen, Manager al Northern Lights JV.

Kate și William cu Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei (2) jpg

De asemenea, Excelența Sa Wegger Chr. Strømmen, ambasadorul Norvegiei în Marea Britanie a participat la o a doua întâlnire din tema energiei.

Vizita Prințului Haakon și a Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei este una de două zile și cei patru se vor axa pe discuții legate de promovarea și creșterea sectorul energetic verde, a tranziției înspre acest tip de energie, inovație și promovarea literaturii și muzicii norvegiene.

Seara, Prinții moștenitori și soțiile au participat la o serată elegantă. Aici Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei au optat pentru ținute negre: moștenitorul a avut costum negru, în timp ce doamna și-a lăsat buclele libere și a îmbrăcat o rochie lungă, neagră și sclipitoare.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg