Kate, umilită de William! Prințesa, tratată ca ultimul om când el petrecea cu alte femei prin cluburi

26 septembrie, 2024

Prințul William și Kate Middleton și-au început relația în studenție și, ca fiecare cuplu, au trecut prin suișuri și coborâșuri de-a lungul relației lor. Care a fost unul dintre cele mai grele momente ale lor?

image

Prințesa de Wales a recunoscut că s-a simțit „umilită” de comportamentul viitorului rege britanic, care a tratat-o ca pe „un preș” în timp ce prefera compania altor femei în cluburile de noapte. Când s-a întâmplat asta?

Cuplul regal, care are acum trei copii, ne-a inspirat pe toți cu povestea lor de iubire, începută la Universitatea St. Andrews din Scoția. Însă drumul lor împreună n-a fost lin, cei doi amorezi despărțindu-se de câteva ori înainte de-a ajunge la altar.

Kate și William s-au despărțit în 2004 și apoi în 2007, iar cea de-a doua despărțire a făcut-o pe prințesă să se simtă „disperat de supărată”. Atunci când a fost întrebat de separarea lor temporară, în interviul oferit de cei doi cu ocazia logodnei, William a spus că și-au găsit propriul mod de-a face lucrurile și acest lucru i-a maturizat.   

Katie Nicholl, corespondentul regal de la Mail on Sunday, susține că cei doi amorezi s-au despărțit, atunci când au făcut-o, pentru că prințul considera că relația lor nu mai era „distractivă”. Iar Kate s-a simțit „umilită” în momentul în care l-a văzut pe William prin cluburile de noapte londoneze, în compania altor femei.

Unul dintre apropiații lui Kate a dezvăluit că ea l-a prevenit pe William în privința comportamentului lui, fiind prima dată când prințesa i-a vorbit pe un ton apăsat și extrem de serios. Ea simțea că el îi afecta imaginea ei, o făcea să pară superficială, ceea ce a afectat-o pe Kate Middleton extrem de mult la acea avreme.   

„Kate i-a spus lui William că o umilea, îi strica imaginea publică”, a explicat unul dintre prietenii viitoarei regine britanice. „Ea suportase ani la rând atâtea fete care se aruncau la picioarele iubitului ei și, pentru o vreme, a luat-o ca pe ceva flatant și amuzant, dar, după o perioadă, a început s-o deranjeze. Când l-a văzut și pe el cum se comporta, când erau despărțiți, Kate i-a dat lui William un ultimatum și i-a atras atenția că îi afectează atât ei imaginea, cât și lui”, a ținut să adauge sursa.

Mai multe pentru tine...
image

„Ea i-a pus lui în vedere că nu-și dorește să fie tratată ca ultimul om, să fie preșul cuiva. În trecut, trecuse și ea cu vederea astfel de lucruri, dar au deranjat-o tot timpul, iar atunci a ținut să-I spună asta”, a continuat apropiatul cuplului regal.

Și, din fericire, cuvintele lui Kate au avut un impact asupra lui William, pentru că cei doi s-au împăcat la scurt timp și sunt de-atunci fericiți împreună.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Prințesa Beatrice și Sarah Ferguson jpg
Prințesa Charlotte  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Prin'ul Harry Columbia Foto Profimedia jpg
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
Brigitte Macron, Regina Sonja a Norvegiei, Profimedia jpg
FotoJet Sarah jpg
Prințul Edward în tinerețe FotoJet jpg
Regele Frederik, Getty jpg
Maxima și Amalia Atena PNG
Regina Mary a Danemarcei Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg