Kate, vizibil îmbătrânită anul acesta. Care este motivul tenului ei tern și ridat la numai 42 de ani

24 octombrie, 2024

Dacă ar fi să comparăm imaginile din 2023 cu cele de acum cu Prințesa de Wales, realitatea ne lovește în față – după ce-a trecut prin cea mai complicată perioadă din viața ei, Kate este vizibil afectată. Ce i-a putut schimba strălucirea din priviri și prospețimea tenului?

image

Odată primit diagnosticul de cancer, Kate Middleton și-a schimbat viața complet. Și-a prioritizat propria sănătate și familia care i-a stat alături la fiecare pas. Apoi, cât a făcut îndelungatul și complicatul tratament de chimioterapie, viitoarea regină britanică a fost din nou nevoită să se retragă într-un con de umbră pentru a se concentra strict pe însănătoșirea ei.

Iar acum, când o vedem mai des la evenimentele publice și și-a reluat parte din îndatoririle regale, după înecheierea ședințelor de chimioterapie, constatăm cu lucru evident – prințesa pare mai îmbrătrânită ca acum numai câteva luni.

De la Crăciunul 2023, când strălucea alături de familia ei la slujbă, până în prezent, chipul prințesei a prins o mină mai severă, iar tenul ei a fost afectat de lupta care s-a dat în organismul ei pentru a învinge cancerul.

Medical vorbind, e posibil ca Middleton să-și fi încheiat perioada fertilă odată cu administrarea chimioterapiei, lucru care îi poate afecta și tenul. Pielea devine mai uscată, mai ridată și își pierde din elasticitate și prospețime atunci când o femeie nu mai poate concepe și aduce pe lume copii. Nu-i exclus ca acesta să fie și cazul lui Kate!

image

În plus, oricine traversează o perioadă grea, când simte că dă o luptă pe viață și pe moarte din cauza unei boli cu potențial fatal, iese din toată acea experiență… un alt om. Ia viața altfel, privește spre viitor cu alți ochi și încearcă să facă față provocărilor cu care se confruntă cât de bine poate.

Da, Kate Middleton este mai îngândurată, mai abătută, mai serioasă decât era acum nici măcar un an. Când luminile reflectoarelor sunt încă pe ea, mina ei se schimbă pentru o fracțiune de secundă, se poate citi teama de necunoscut, suferința în ochii ei.

Ea nu va mai fi niciodată la fel, asta e clar. Dar semnalul de alarmă care a fost tras odată cu diagnosticul primit la începutul anului îi poate schimba viața în bine, o poate determin asă se concentreze pe cauzele care merită cu adevărat atenția ei, pe lucrurile care contează mai mult în viață.

Mai multe pentru tine...

În ceea ce privește chipul ei, a mai adăugat câteva riduri în numai jumătate de an, este mai tern și mai uscat decât era în decembrie 2023, iar, așa cum spuneam, posibilul motiv este intrarea la menopauză, când căderea dramatică a estrogenului din organism provoacă multe schimbări estetice.

image

Chiar și cu aceste schimbări majore din viața ei, Kate are alături de ea nu numai familia, publicul care o îndrăgește mult și parte din presă, ci și specialiști de tot felul care pot recomanda cele mai bune loțiuni și proceduri cosmetice care să-i redea măcar parte din acea strălucire a tenului pe care o avea.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
printul charles si printesa diana
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima a Olandei oct 2024   Profimedia jpg
Prințul Chriastian și Prințesa Maria Chiara Foto Instagram jpg
Regina Letizia, Regina Mary și Kate Middleton jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg
FotoJet (1) jpg
Nepoatele Dianei colaj jpg
Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima in rochie colorata purtata a treia oara   profimedia 0924718754 jpg
Regina Rania colaj jpg
Mary și Frederik în Germania, Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (5) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg