Marea răzgândire de la Palat! După ce a fost anunțată pe 8 iunie, prezența Prințesei Kate s-a revocat

6 martie, 2024

Surpriză de proporții în Marea Britanie. După ce ieri aceasta a fost știrea zilei, ei bine, mult trâmbițata prezență a lui Kate Middleton la parada Trooping the colour a fost revocată. Cel puțin, temporar!

Kate Middleton cu tocă neagră, Getty jpg

Ce se întâmplă în spatele ușilor închise chiar nu putem ști! Însă situația este din ce în ce mai delicată, pe măsură ce timpul trece.

Fanii regali au fost uimiți ieri când s-a făcut anunțul că prințesa de Wales va ieși în public pe 8 iunie, dată cu mult amânată, având în vedere că Palatul anunțase după operația soției Prințului William că ea își va relua activitatea după Paște.

Nici 8 iunie nu mai este o dată sigură!

Potrivit presei britanice care bubuie efectiv cu știrile legate de Kate, Palatul Kensington nu a anunțat în mod oficial primele angajamente ale Prințesei de Wales, nu se știe cu exactitate când urmează să revină la îndatoririle sale publice.

Drept urmare, Armata britanică a eliminat azi de pe site-ul său anunțul conform căruia Prințesa de Wales urma să fie prezentă oficial la Trooping the Color în iunie, după ce nu a solicitat aprobarea Palatului Kensington.

Bilete au fost vândute pe site-ul oficial pentru spectacolul militar din 8 iunie, după ce a apărut informația legată de prezența publică a lui Kate, iată însă... nesigură!

Cu toate acestea, potrivit agenției de presă PA, detaliile evenimentului au fost publicate datorită rolului deținut de Prințesa de Wales, de colonel al Gărzilor Irlandeze, regimentul care participă în acest an la Trooping the colour.

Biroul de presă al Armatei a presupus că Prințesa Kate va fi prezentă, având în vedere că Palatul a dat anterior ca sigură reluarea îndatoririlor regale ale Prințesei după Paște!

Iată însă că nimic nu e sigur în ultima vreme în ceea ce o privește pe Kate Middleton. Iar acest derapaj media nu face decât să amplifice nenumăratele teorii ale conspirației legate de Prințesa de Wales, de operația sa misterioasă și de absența sa îndelungată din spațiul public!

Mai multe pentru tine...

Foto: Getty Images & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg