Mary și Frederik ai Danemarcei, ca doi îndrăgostiți, la plajă în Sardinia. Regina își sfidează vârsta

26 iulie, 2024

Nici anul acesta nu lipsesc fotografiile de vacanță cu Regele Frederik și Mary a Danemarcei.

Regina Mary, plajă în Sardinia, Profimedia (4) jpg

Ca doi adolescenți îndrăgostiți, așa au fost surprinși pe plaja europeană cei doi monarhi danezi. Înainte de a ajunge la întâlnirile oficiale de la Paris, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice, Mary și Frederik și-au luat timp pentru relaxare și s-au bucurat de soare în Sardinia, la faimoasa plajă Nikki Beach din Porto Cervo.

Cuplul regal, care a fost văzut aseară la Paris la deschiderea Olimpiadei, a fost fotografiat luni făcând o baie în mare, pe plaja Nikki din Porto Cervo, în ipostaze foarte puțin obișnuite: în costume de baie!

Îi vedem mereu la patru ace și uneori uităm că sunt oameni normali, cărora le face plăcere să se bucure de micile plăceri ale vieții, iar plaja este cu siguranță una dintre acestea.

În plină vară, departe de răcoarea specifică țărilor scandinave și după o vacanță tomnatică în Groenlanda, Regina Maria, în vârstă de 52 de ani, și soțul ei, în vârstă de 56 de ani, s-au bălăcit la 30 grade plus și nu au ales ca alte staruri intimitatea de pe un iaht sau un catamaran.

Cei doi monarhi s-au confruntat recent cu câteva luni dificile, în urma zvonurilor că Regele Frederik ar fi avut o aventură, lucru negat cu fermitate de presupusa amantă, o mexicancă mondenă, domiciliată în Spania, cu un nume răsunător: Genoveva Casanova.

Cunoscută pentru fizicul ei fit, care îi sfidează vârsta, Mary a arătat spectaculos într-un costum de baie întreg, ce i-a evidențiat silueta fină.

Regina Mary, plajă în Sardinia, Profimedia (3) jpg
Mai multe pentru tine...

Regina Danemarcei a avut un look tineresc pe plajă, cu părul desfăcut, fără machiaj, bucurându-se de băuturi răcoritoare pe arșiță.

Chiar și atunci când s-a bălăcit în mare, Mary și-a păstrat bijuteriile, purtând ceea ce păreau a fi prețioasele ei brățări Cartier.

Regele Frederik s-a simțit și el relaxat, a optat pentru bermude de baie cărămizii, lăsându-și tatuajele la vedere, cu acestă ocazie. Suveranul danez este tatuat pe picior și pe umăr.

Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună patru copii. Acasă, fiul cel mare, moștenitorul Christian, a rămas să conducă regatul, deși are doar 18 ani.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg